doktrumuz mamaların fiyatıyla orantılı olarak besleyicilik değeride o oranda düşüyor. ama mamalar arasında çokta büyük farklar yok. bütçeye ve bebeğinizin damak tadına uygun mama hangisi ise onu kullanın demişti...
ben aptamil kullanıyorum ama sırasıyla milupa( aptamil, milumil, conformil) sma, nestle, humana, nutrilon, omneo, smilac, bebelac, hero baby diye gidiyor bence. ama sanırım benim kızım aptamili sevmedi. milumilide sevmedi. nan 1 deneyeceğim şimdi
benim bebeğim 4 aylık olduğu için ek gıdalara da başladık şimdi ilerde zorluk çekmesin diye aptamili içmedi pirinç unu ile muhallebi yapıp verdim yedi. milumili içmedi muhallebi yapıp verdim yedi. şimdi nan 1 deneyeceğim içerse içer içmezse yine muhallebi yaparım. belki biberondan oluyordur bilmiyorum onuda daha değiştirmedim chicco fizyolojik biberon kauçuklu ondandır belki şimdi nuk silikon uçlusunu alcam bide hadi hayırlısı inşallah senin minikte benim minikte alır biberonu.
canım hiç ateşlenmedi çok şükür ama üstünü biraz hafiflet yinede sen. biz 3. ayda aşı olmadık. bcg ve pentax (besli karma aşı) 2. ayda yapıldı. pentax 2. doz 4. ayda yapıldı. sen eğer pnömokok ve rota virüs aşılarını yaptıracaksan her ihtimale karşı ateş düşürücünü yanında bulundur. ne olur ne olmaz. biz gerek görmedik o aşıları o yüzden bilmiyorum.
valla önemli olan parası degil sevmeleri yani biz bebelac kullanıyoruz aslında ben sma gold almak istioyrdum ama kızım bebelacı sevince almakdan vazgeçtimmm yalnız merak ediyrum benim kızım 34 günlük acaba sizler kaç kere veriyorsunuz karamsarcım sen özelllikle .....benimki biberona alıştı valla memeden çekmesi güç gelioyr heralde ama kaşıkla verincede yaygrayı basıyro yawwwwwwwwwwwww.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?