Bebekleriniz hangi hafta kaç kilo doğdu ???

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
kızlar kaçıncı hafta doğum yaptınız ve bebekleriniz kaç kilo doğdu ? Benim bebeğim 30. Haftaya kadar hep önde giderken bi anda ne olduysa 32 de doktora gittiğimde bebeğin hiç kilo almadığını ve 1 hafta geri düştüğünü öğrendim. Şuan 36. Haftadayım ve hala düzelmedi bebeğimin kilosu hala geriden geliyor ve bacak boyu da. Eşim 1.93 boyunda uzun biri ben de kısa sayılmam 1.70 boyum var ve ikimizde bebekken 4 kilo üstü doğmuşuz. Yani genetik olarak da olamaz.
Doktorum haftasını tamamlasa bile 3 kilonun üzerine çıkamayabilir dedi. Çok üzülüyorum. Sizin aranızda bebeği zayıf doğan ama sorun yaşamayan var mı ?

Başlıkla icerik farklı olmus. Ben 40 hafta 3 günlükken dogum yaptım. 3.600 dogdu.

2 kilonun ustunde olmadi yeterli caninizi sikmayin esimin kardesi icin yasamaz demisler kvdeme 6 aylik dogmus o zaman imkanda yokmus 1700 kg dogdugu halde kuveze bile alinmamis suan 20 yasinda tabi bana anlatilan bu gercegini bilemem ablamda 2700kg gununde dogmus

2 kilonun ustunde olmadi yeterli caninizi sikmayin esimin kardesi icin yasamaz demisler kvdeme 6 aylik dogmus o zaman imkanda yokmus 1700 kg dogdugu halde kuveze bile alinmamis suan 20 yasinda tabi bana anlatilan bu gercegini bilemem ablamda 2700kg gununde dogmus
Çok teşekkür ederim moral oldu bana yazdıklarınız. Sağlıklı doğsun da aslında kilosu çok önemli değil sonradan alması için bol bol beslerim sütüm olursa , ama işte insan istiyor ki biraz tombul olsun :)

40+0 da dogum yaptım.
4.100 gr dogdu. Küçük dogacak diye endişe etme. Bol bol emzirir, sütun de kaliteliyse hemencecik toparlanır. Tombiş bir bebek bile olabilir:)

Canım benim bebegim 3.600 dogdu iki haftada 3.250 indi. Doktor mamaya basla dedi ben vermem sütüm var dedim. Emzirme kampına aldım bebegimi sükür sonra kilo aldı. Yani zayıf dogsun ne olcak sen emzirirsn bol bol.

Maşallah sizin çok iyiymiş bebişin kilosu :) ne yiyip içtiniz bana da tavsiye verin :)
Herşeyden yedim.:))
Özellikle makarna türü şeyleri canim çok istiyordu, çok obur birşey olmuştum.
Siz benim beslenme şeklimi örnek almayın çünkü bebekle birlikte ben de kilo almıstım. Iri bebeği doğum yapmak daha zor. Aklınizda bulunsun.

Herşeyden yedim.:))
Özellikle makarna türü şeyleri canim çok istiyordu, çok obur birşey olmuştum.
Siz benim beslenme şeklimi örnek almayın çünkü bebekle birlikte ben de kilo almıstım. Iri bebeği doğum yapmak daha zor. Aklınizda bulunsun.
Ben hiç kilo alamıyorum malesef bebeğim gibi. Hatta geçen hafta 62 kiloydum bir haftada almak yerine 1 kilo vermişim :( ben de yiyorum aslında et süt yumurta ne gerekiyosa pekmez bal falan da, hatta sizin gibi makarna pilav ekmek simit herşeyi yiyorum ama nedense ben de bebeğim de kilo alamıyoruz çok ilginç

Ben hiç kilo alamıyorum malesef bebeğim gibi. Hatta geçen hafta 62 kiloydum bir haftada almak yerine 1 kilo vermişim :KK43: ben de yiyorum aslında et süt yumurta ne gerekiyosa pekmez bal falan da, hatta sizin gibi makarna pilav ekmek simit herşeyi yiyorum ama nedense ben de bebeğim de kilo alamıyoruz çok ilginç

Sağlikli doğsun, önemli olan o.
Bol bol süt icmeyi ihmal etme.
Bak benim de sütumun kalitesi cok düşuk oldugu icin bebegim dogduktan sonra az kilo alıyor.

40+1de 3160 gram 49 cm normal doğumla kucağıma aldım 15 kg ben almıştım ve doğumla 8 kg gitmişti ertesi gün taburcu oldum 60 gr ödemini verdi. Daha sonra ilk ay 2 kg 2.ay 1.5 kg 3.ay 1 kg ve son ay 500 gr aldı ve şu an 8 kg. 66 cm 4 ayşık bi Sadece anne sütü veriyorum çok şükür herşey yolunda hatta ctesi 4. Ayını doldurduğunda ilk diş patlattı bugünde ikimci diş patladı. Demek istediğim doğum kilosunun pek önemi yok 2-2500 kg geçsin yeter doğduktan sonra toparlar :KK200: sağlıkla kucağına almanı dilerim :anne:

40+1de 3160 gram 49 cm normal doğumla kucağıma aldım 15 kg ben almıştım ve doğumla 8 kg gitmişti ertesi gün taburcu oldum 60 gr ödemini verdi. Daha sonra ilk ay 2 kg 2.ay 1.5 kg 3.ay 1 kg ve son ay 500 gr aldı ve şu an 8 kg. 66 cm 4 ayşık bi Sadece anne sütü veriyorum çok şükür herşey yolunda hatta ctesi 4. Ayını doldurduğunda ilk diş patlattı bugünde ikimci diş patladı. Demek istediğim doğum kilosunun pek önemi yok 2-2500 kg geçsin yeter doğduktan sonra toparlar :KK200: sağlıkla kucağına almanı dilerim :anne:
Çok teşekkür ederim

Back
X