bebeklerinız gece uyanıyor mu arkadaşlar

bizimde çok fazla gece uynama soorunumuz olmadı çok şükür ilk zamanlar hariç
hatta 2 aylıkken akşam yatıp sabah kalkıyordu şaşıryordum
doktora sordum zayıf olduğu için gece 3-4 gibi kaldır emzir gece pek fazla haraket etmedikleri
için emdiğini enerjiye dönüştürmez kilo alır demişti ama ben yapmadım nebilim onu uykusundan uyandırırsam sanki hep uyku problemi yaşıcakmışım gibi geliyordu kendi haline bıraktım
sonra bi ara akşam 9 yatıp gece 2 gibi emiyordu sütüm olduğu zamanlar
şimdi akşam yatma saati uzadı 10-11 gibi mama içip yatıyor sabaha karşı 4-5 gibi kalkıyor
mama içtiği için onu sabaha kadar tutuyor emse gece uyanır diye düşünüyorum
ama genel anlamda biraz uykuyu seviyor kardelen babasına çekmiş :)))

ayy bana uyku demeyin kızlar valla gene oğlumun uyku düzeni diye bişey kalmadı uyutuyorum yatırıyorum kalkıyo bir haftalıgına istanbula teyzesine gittim kalmaya çocuk uykudan gözünü alamadı fosur fosur uyudu eve geldim gene başladı uykusuzlugu saat başı kalkyırouz yaa kızlar bişey sorucam benim oğlan gece dönmekten uyanıyo çok güzel uyuyor sonra dönüyor her iki tarafa bir dahada kendini döndüremiyo basıyo yaygarayı gece o dönüyo ben düzeltiyorum napıcam bilmiyorum uykusuzluk çok zor sizdede dönmeden uyanan var mı :uhm:

benimknin psikolojisine bağlı tamamen.bazen sabaha kadar deliksiz uyur(nadirdir tabi)bazen 1-2 kez kalkar bazen 3-4 kez kalkar..değişiyor yani.geceleri sadece anne sütü veriyorum.yatmadan önce de tok tutacak birşeyler veriyorum ama nafile o kendi kafasına göre takılıyor..ee tabi bende çalışan bir anne olduğum için işyerinde uyuyakalıyorum bazen..

Oğluşum akşam 9 a doğru uyuyo gece bazen uyanıyo bazende uyuyo ama ben uyanmasada kalkıp mama yapıyorum aslında alıştırma gece beslemeye diolar ama gündüzleri zaten iştahsız bari gece yesin diyorum napımm ama sabah 6,5-7 gibi uyanıyoruz annesini işe gitmek için kaldırıyo paşam saati kurmaya gerek kalmıyo çok tatlı bi çalar saatim var anlıcanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…