• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebekleriniz diş çıkarma dönemini nasıl geçirdiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

prism

karamel
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
254
2
96
46
İstanbul
her bebekte farklın olur ama bebeğiniz diş çıkarma dönemini nasıl geçirdiniz? benim kızım 5 ay 1 haftalık şu nada dişler görünürde yok ama dişetlerinde kabarma var. jel kullanıyoruz. geceleri de zaman zaman uykusunda ağlıyor. zor geçecek giibi gözüküyor. acaba ne kadar sürer.. merak ediyorum . siz bu dönemi nasıl geçirdiniz? önce alt dişler mi çıkar ?

bütün yazı uykusuz geçirdim diyebilirim.önce ön alt dişler geliyor.kimi bebek huzursuz dahi olmuyor,bi bakmışın çıkmış dişi.Allah kolaylık versin.İştahsızlık oluyor,sevdiği mamalardan bile yediremiyorsun.jel sürdüm,şurup verdim,bi şekilde atlattım ama şimdi yenileri geliyor alt yanlardan ve üst azılar.diyeceğim o ki bitmiyor...

jeli doktorumuz çok tavsiye etmedi çok huzursuzlanırsa sürersiniz dedi sanırım iki kere falan sürdük egeninde 5.ayda kabarmıştı 7 buçuk aylıkken ilk dişi sağ alt çıktı bir hafta sonra yanındaki çıktı 9 aylıkkende üçüncü sol üst çıkıyor iki gece huzursuz ağlamalar ishal hafif ateş oluyor sonra ucu görününce geçiyor çok şeker oluyorlar inşallah sizde sorunsuz çıkarırsınız

offf....ne zor günlerdi,üst dişler bayramda çıktı 2 gece hiç uyumadı sürekli mızıldandı ateşi çıktı öksürük grip ishal anne sütü dışında bişey yememe...çok zor çıktı üstler ya,şimdi de üst yanlar beyazladı yakında onlar da çıkar heralde zayıfladı gitti bebişim ya,hepsi çıksa da kurtulsak...

Back