Kizlar Son Adet Tarihinize Göre Bebeklerinizin Kaçinda Doğacak .benim Son Adet Tarihim 28 Ağustos Ve Doğumum 3 Haziran Ve 1 Haziran Arasi Dedi Dr. Ayni Adet Tarihiyle Uyuşan Arkadaşlar Var Mi ....cadiarzu
Kizlar Son Adet Tarihinize Göre Bebeklerinizin Kaçinda Doğacak .benim Son Adet Tarihim 28 Ağustos Ve Doğumum 3 Haziran Ve 1 Haziran Arasi Dedi Dr. Ayni Adet Tarihiyle Uyuşan Arkadaşlar Var Mi ....cadiarzu
12 eylül. en geç 18 haziran diyor doktor tabi epiduralli normal diyoruz şu ana kadar da ters giden bir şey yok gibi gözüküyor allaha bin şükür bakalım zaman saıyoruz.bu arada hastane çantanızı hazırladınız mı?
SAT 7 eylül muhteme dogum tarihi 13 haziran...(hangi din yada mezhep kaynakli bilmiyorum ama bu yabancilarda 13.cuma diye bir batil inanclari var,bazi otellerin 13 kapi nosu bile yokmus..ugursuz sayarlar..13 haziranda cuma günütatlicadiarzu..umarim hristiyan kaynakli degildir ben katoliklerin rahibe hastanesinde dogum yapacam...)
1.Sevce.............SAT:26 Agustos......Dogum:1 Haziran
2.Karamsar......:SAT:28 Agustos......Dogum:1-3 Haziran
3.Tanyeri...........:SAT:28 Agustos.....Dogum:3 Haziran
4.GökcenYIL....:SAT:30 Agustos......Dogum:5 Haziran(sezeryan)
5.Silver32.........:SAT:1Eylül.............Dogum:7 Haziran
6.Cemredeniz...:SAT:3Eylül.............Dogum:8 Haziran---
7.Scapula..........SAT:7Eylül.............Dogum:13 Haziran
8.Nesihan........:SAT:9Eylül..............Dogum:15Haziran
9.Bennys...........SAT:12Eylül...........Dogum:18Haziran
1.Sevce.............SAT:26 Agustos......Dogum:1 Haziran
2.Karamsar......:SAT:28 Agustos......Dogum:1-3 Haziran
3.Tanyeri...........:SAT:28 Agustos.....Dogum:3 Haziran
4.Bebisim..........:SAT:29 Agustos.....Dogum:5-6Haziran
5.GökcenYIL....:SAT:30 Agustos......Dogum:5 Haziran(sezeryan)
6.Silver32.........:SAT:1Eylül.............Dogum:7 Haziran
7.Cemredeniz...:SAT:3Eylül.............Dogum:8 Haziran---
8.Scapula..........SAT:7Eylül.............Dogum:13 Haziran
9.Nesihan........:SAT:9Eylül..............Dogum:15Haziran
10.Bennys...........SAT:12Eylül...........Dogum:18Haziran
canim ya ben tam hazirlarken yazmissin görmedim kusurumu bagisla..
kızlar benimde baya karışık hala anlamış degilim.SAT 31 agustos aslında telefonuma kaydettiğimden kesin demiştim doktora. olamaz demişti taaa ilk haftalarda..hesaba göre sat 10 eylül ve beklenen dogum tarihi 16 haziran..dogum şekli ise şimdilik normal dogum:)
valla kızlar benim son adet tarihim 3 eylül sat agöre 9 haziran ama dr a göre sona dett arihimi ayarladı 19 eylül oldu bun agöre de 25 haziran da dogumum eklersiniz artık demi yerimseniben