Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeklerini rüyasında gören varmı???
- Konu Sahibi ro_se17
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bugün rüyamda hafsaa,askito ve gelinciğin benden önce doğum yaptığını gördümjeyyarjeyyarjeyyar
hafsaayı anlıyorum da gelincik ve askito size noluyor canım:roflol::roflol::roflol:
rüyalarımda bile kk.da takılıyorum hayırlısı:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
sırnaşık şey hiiiiiiiiiiiic korkma CNM benimkin hic nieti yok :)))))
evet kızlar belli olmaz tabii rüyamda listeyi yeniliyordum bu 3 ismi çok net hatırlıyorum doğum yapmışlardı benim günüm geçmiştilülülülülülülülülülülülülülülülülülü...
kız askito nerden çıkardın hiç niyeti yok demişsin...a.s.a.s.a.s.
kız demekki yakında öyle bir liste göreceksin bu 3. senden önce dogurucak sen hala liste düzenliyo olucaksın sırnaşık şey
anacım sen liste düzenliye düzenliye yedin kafayı rüyalarına bile giriyor artık kacışın yokk:roflol::roflol: