kızlar benim kızım sütten nefret ediyodu ögürüyodu resmen süt verince..diyetisyen dr.umuzun tavsiyesiyle taktik uyguladık ve başardık sizlerle de paylaşayım istedim :) bu arada kızım 15 aylık..13,5 aylıkken anne sütünü kendi kendine kesti..anne sütü alan bebekler normal süte zor alışırmışya bizimki de o hesap nefret ediyodu ama yanıldı :))
şimdi önce 5-6 gün boyunca eşimle kendime onunda görecegi sekilde cam bardaga süt koydum sadece ikimiz içtik..ilk 2 gün falan hiç bakmadı bile 3 gün bakmaya başladı biz ne içiyoruz diye..ama içerken hic tepki vermedik aman çok güzelmiş falan diye..oturup yavaş yavaş süt içtik akşam :)bu uzaktan öyle bakıyodu..neyse 4. gün civarı elini uzatmaya başladı bardağa..vermedik
ertesi gün istedi gene vermedik
6.gün bu sefer 3 bardağa süt koydum birini ben birini babası birini de ona verdim..yarısını hiç ses etmeden içti..7. gün oldu bardagı elimden kaptı resmen :) o ögüren çocuk gitti süt manyagı biri geldi
simdi süt veriimmi içicenmi diyorum ısıtmama bile fırsat vermiyo bekleyemiyo süt içmek için
bu çocuklar cok alem yav..sırf inadına sütü sevdi çocuk ![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
şimdi önce 5-6 gün boyunca eşimle kendime onunda görecegi sekilde cam bardaga süt koydum sadece ikimiz içtik..ilk 2 gün falan hiç bakmadı bile 3 gün bakmaya başladı biz ne içiyoruz diye..ama içerken hic tepki vermedik aman çok güzelmiş falan diye..oturup yavaş yavaş süt içtik akşam :)bu uzaktan öyle bakıyodu..neyse 4. gün civarı elini uzatmaya başladı bardağa..vermedik
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK35 :35: :35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)