Valla ben İstanbul'dayım. Bebeğim de erkek. :)) Ama çok güzel bir düşünce. Güven meselesi tabi önemli. Ankara'da olsaydım cesaret edebilir miydim almaya bilemiyorum ama çok kocaman bir yüreğiniz olduğundan eminim.
tebrik ederim,paylasmak elbette guzeldir.Yurt disinda sut bankalari var,emziremeyen ve ihtiyaci olan bebekler icin kurulan,talep de cok fazla,hatta ben de sutum az diye oradan sut istemeyi dusundum fakat oncelik hic anne sutu alamayan bebekler,mamaya alerjisi olanlar vs olunca vaz gectim bize sira gelmeyecek diye.Cok yakin arkadasim uzun bir sure sutu cok olan bir komsusundan aldigi sutle buyuttu oglunu,ben kendim bulsaydim sutu bol olan bir anne ben de verirdim bebegime.Nasil hala talep olmamis sasiriyorum dogrusu,neyin guvensizligi anlamadim hic
ben de sütü fazla olan annelerdenim.. dolabım süt dolu, hergün eskileri döküp tazelerini dolduruyorum, bir yandan da emziriyorum tabi. dökerken de içim sızlıyor.
süt anneliği yapmayı çok istedim, çevremdeki insanların demesine göre aynı annenin sütünü alan bebekler kardeş sayılıyormuş. kabul eden zor bulunur dediler.
ben hala kabul eden birileri bulunur diye ümit ediyorum. izmitte yaşıyorum. bu çevreden anne sütüne ihtiyacı olan bebeklere seve seve süt verebilirm.
Ne kadar düşüncelisiniz! Teşekkür ederim ben duyarlılığınız için....
Ben de İstanbul'da bir erkek annesiyim... Ancak konunuzu bir de "doğum sonrası annelerin sorunları" bölümünüzde paylaşırsanız belki orada sütü olmayışından muzdarip annelere ulaşabilirsiniz? Sadece bir fikir vereyim dedim, ben de üzüldüm sütünüzün çöpe gidecek omasına, umarım ihtiyacı olan bir minnoşa ulaşır
Merhaba
Ocak-Şubat ayına ait sütleri emziremeyen kız annesi bir arakadaşa vermek istiyorum...
Zamanında sütüm fazla olduğu için sakladım artık saklayacak yer kalmadı bebeğimde hala emiyor 5 aylık oldu... Ömrü 6 ay diye biliyorum Lonsinoh 'un Süt saklama poşetlerinde tarihlerini yazarak sakladım... Paylaşmak güzeldir diye düşünüyorum...
Mecburende Ankara da yaşayan bir anne olmalı....
tebrik ederim,cok dusuncelisiniz...
ayni sehirde olsaydik,ve kizim da ocak subat ayinda dunyaya gelseydi eminim ki isterdim sutunuzu ben 1 ay mama takviyesiyle beraber zar zor emzire bildim,sutum hic olmadi malesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?