bende cikarmiyorum uzerinde ayayli tulumunuda giydirince 2 corap olmus oluyor ama gece kaloriferi kapatiyoruz giydirmesek usur sanirim ilk onlar buz oluyor
Rahat kan dolaşimi için çikartmak gerekiyormuş diye duymuştum allahtan evim çoook sicak oluyorda çikariyorum gönül rahatliğiyla bebekliğinden beri....=)
gece çıkarıyorum ama gündüz uykularından uyanınca bir müddet oynaması için yanına gitmediğimden çıkarmıyorum oynarken üşür diye yanına gidince de oynamıyor kalkmak istiyor
İnce tulumları var,yatarken onları giyiyor oğluşum.çorap giymesine gerek kalmıyor.zaten çorapları kendiside istemiyor,sıcak geliyor sanırım.ama evim sıcak olduğu halde hiç çıplak ayakla yatırmadım..
çorap varsa çıkarıyorum ama patikli taytlardan giydirdiğim zaman çıkarmıyorum.
çorapla uyumak normalde insan sağlığı açısından iyi değil. böbreklerde şişme yapıyor diye duymuştum. o nedenle bebeğimide fazla çorapla uyutmak istemiyorum.
kızlar ben sürekli külotlu çrap falan giyiriyorum acaba yanlışmı yapıyorum anladığım kadarıyla siz giydirmiyosunuz.erzurumda yaşıyorum biraz soğuk.ev kaloriferli ama ben üşür diye hiç çıkarmıyorum.uyurkende çıkarmıyorum.bana cevp verin lütfen..........
bende çıkarmıyorum çoraplarını.ya ayaklı tulumu yada çorapları olur mutlaka ayagında.bence bıraz daha büyümeleri gerek daha üşür o minik ayakları ya.gece emmek için kalkıyor kaç defa,o ara bile üşütür hemen diye düşünüyorum