• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerin uykuları...

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
173
39
kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyorlarr sabah kaçta kalkıyorlarr biz bazen 6 bazen 6.30 değişio gündüz uykulaırda azaldı doğru dürüst uyumuyo neden acaba eskiden daha çok uyurdu büyüdüğü içinmi acaba sizlerin nasıl acaba?(bebeğim 43 günlük )ne zaman daha çok uyumaya başlıcak?:emir_bebek: gerçi şu aralar gaz sorunumuz var ondanda olabilir ama sizlerin nasıldı acaba?

bebeklerin uykusu büyüdükçe azalır.ilk doğduğunda günde 17-18 uyurlarmış.ama büyüdükçe azalırmış.1 aylık bir bebek günde ortalama 15 saat uyurmuş.benim oğlum da doğduğunda çok uyuyodu.ama şimdi azaldı uykusu.akşam 9 gibi uyuyo ara ara uyanıp emiyo sabah 7-7:30 gibi uyanıyo.gündüz uykularının azalmasının bir nedeni de sıcaklar olabilir.benim oğluşum da sıcaklarda hiç uyuyamıyo..

kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyorlarr sabah kaçta kalkıyorlarr biz bazen 6 bazen 6.30 değişio gündüz uykulaırda azaldı doğru dürüst uyumuyo neden acaba eskiden daha çok uyurdu büyüdüğü içinmi acaba sizlerin nasıl acaba?(bebeğim 43 günlük )ne zaman daha çok uyumaya başlıcak?:emir_bebek: gerçi şu aralar gaz sorunumuz var ondanda olabilir ama sizlerin nasıldı acaba?

.............................................................................................................
merhaba eger cocugu emziriyorsan yediklerine dikkat et ondan oluyor gaz benimde buyuk oglumda gaz sorunu vardi 6 ay uykusuz dolastim yarim saat uyumazdim ,,ve ilaclari var gaz icin cocuk dr runa git verir sanirim hic bir yan etkisi olmayan bi ilac alabilirsin allah couguna uzun omur versin

kullanıyorum cnm metsil zinco nurse harveys die şurup hepsini deniyorumda genedd oluo iştee şua 3 ay bir geçse...

bizimki bazen akşam 8-9 gibi uyuyor ,o zaman 12 de kaldırıp emzirip altını değiştirip tekrar uyutuyorum
bazen gece uyanıyor bazen uyanmıyor,sabah hiç 6-7 gibi uyanıyor emzirip altını değiştiriyorum,tekrar sallıyorum belki uyur diye bazen uyuyor bazen uyumuyor,uyursa 9-10 a kadar uyuyor,gündüzleri de 2 saat uyanık 2 saat uyuyor diyebilirim

benim oğlum şuan 3 aylık.2 aylık olduğundan beri akşam 9-9:30 gibi uyuyor.sabah 5-6 gibi uyanıp emip tekrar uyuyor sabah 9a kadar.gece toplam 10-11 saat arası uyuyor gündüz ise 3 saat civarında ara ara uyuyor.

3 hafta öncesine kadar bizim uykularımız çok düzenliydi
21 de yatardı 3 civarı kalkıp emip tkrar 7 ye kadar uyurdu sonra 2saatte bir tekrar uyurdu
fakar tatile giitik geldikne olduysa bütün düzenimiz bozuldu
özellikle son bir hafta kabus gibi geçiyor

acaba sebebi ne olabilir
sadece emiyor arada birşeyler tattırıyorum sadece
doymuyor olabilir mi?
bezleri de hep çişli doktırumuz doyup doymadığını oradan anlayabilirsiniz demişti

bebişlerin gündüz uyku büyüdükçe azalırgamyoncuiremsu,mesele benim ilk oğlum 2aya kadar her iki saatte bir uyanıyordu,2ay dolduğnda gecenin 23te karnı doyurup sabahın 5-6ya kadar uyordu,gündüz sadece bir kez uyordu 13-15arası,,,şuandaki ikincim oğluşum 1,5aylik olmuş iki saatte bir uyanıyor gecemirmirmirmir,gündüzse sabahın 6dan 8:30kadar uyanık kalıyor,sonra uykuya dalıyor,ve her saat uyanıyor emmek için,17den 21kadar yine uyanık kalıyor ve sonra karnı doyurup uyor. yane her çocuk farklıymışkafamçokkarıştı,belki iki aydan sonra gece uykular düzelir bizimki:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

ya bnm oglusum 7 aylık gece 1 kez uyanırkn bgnlerde durmdn uyanıo neden bılmıorum karnı tok altı temız oluo ama galıba sıcaktan bura kaynıo kızlar acayıp bı memlkt yanıoruz walla

Back