Kızlar, bebeğim bugün 3 aylık oldu. alkisalkisalkis Ancak bir süreden beri uyumadan önce çok ağlıyor. Karnı tok, altı temiz, gazı çıkmış, üşüme ya da terleme problemi olmadığı halde... İyi geceler çayı yahut benzeri ilaç ve ürünleri kullanmak istemiyorum. Böyle bir sorun neden olur, ne yapmalıyım bir fikir verin lütfen!
benim oğlum ilk 6 ay içinde büyüdükçe zorlaştı diyebilirim. bunun sebebi sırf emziriyor olmam ve kilo alması güzel sayılsada, anne sütü yeterince tok tutmadığı içinmiş. geceleri 1 saatte bazen 45 dakda bir kalkıp emiyordu. emerkende en az 20 dak memede kalıyordu bazen biraz emip biraz uyuyup daha uzunda sürebiliyordu. benim uyku çok fenaydı. gündüzde uzun uyusa bile bunun büyük bir kısmı kucağımda ve gene biraz emip biraz uyuyarak geçiyordu. ancak 6 ayda ek gıdalara başladıktan ve az da olsa akşam tok tutacak birşeyler yemeye başladıktan sonra biraz uyumaya başladı. şimdi 7 aylık. akşam 10 gibi gece uykusuna dalıyor 2.5, 3 saatte bir 3 bazen 4 kez emerek sabaha 7 civarına kadar uyuyor. kimisi bundan şikayet eder ama biz daha bu düzene yeni geçtik ben şükrediyorum. acaba sabaha kadar kesintisiz uyuduğu günler ne zaman gelecek
canım benim oğluşumda 3aylık.uykusu geldimi hemen uyuak istiyor ve ağlıyor.ben artık onun uyku saatlerini bildiğim için mızmızlanmaya başadığı an yatırıyorum.yoksa uykusu kaçınca ağlanmaya başlıyor.hele emiyosa memeyle kavga ede ede ağlıyor.bende veriyorum emziğini yatırıyorum yatağına.seninkide belki uyku vakti geçiyosa ondan ağlıyodur.ama inan çok değişiyolar.iki günde bile ç0k farklı huy değiştiriylar.
bizim senle durumumuz aynı. benimde oğlum 3 aylık. geceleri ii çok şükür. gündüz uykusu geldi mi karnı aç olsa da gözü memeyi görmüyo. verdiğimde ağlıyo ben de anladım artık huyunu uykusu geldi mi yatırıyorum uyukluyo ama karnı aç olunca uyuyamıyo ben de uyuklarken emziriyorum. bazen beşiğine yatırdığımda ağlamaya başlıyo sakinleştirince uyuyo. bizim de sorunumuz uykuya dalmada. bazen 15 20 dk buluyo uykuya dalmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?