Bebek Beslenmesi bebeklerin uyku problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
Kızlar, bebeğim bugün 3 aylık oldu. alkisalkisalkis Ancak bir süreden beri uyumadan önce çok ağlıyor. Karnı tok, altı temiz, gazı çıkmış, üşüme ya da terleme problemi olmadığı halde... İyi geceler çayı yahut benzeri ilaç ve ürünleri kullanmak istemiyorum. Böyle bir sorun neden olur, ne yapmalıyım bir fikir verin lütfen!

artık yavaş yavaş büyüyor etrafı algılamaya başlıyor uyutmaya çalıştığınız ortam sesli ve ışıklıysa buna tepki veriyo olabilir

nakredusa çok teşekkür ederim. Ben gece-gündüz farkını anlaması için özellikle gece loş ışıkta ve kısık sesle ilgilenmeye çalışıyorum. Bebekler sürekli huy değiştiriyor sanırım. :)

bebeklerin sürekli huy değiştirdiği bir gerçek. 1 hafta sonra başka davranacaktır merak etmeyin. benim de çileden çıktığım zamanlar oluyor ama kendimi böyle avutuyorum nasılsa huyu değişecek diye. gerçekten de değişiyor. 3 aylık bebeğin neye canının sıkıldığını bir allah bilir:)

inanılmaz huy değişimi yaşıyorlar onlara ayak uydurmak gerçekten zor oğlumda uykusu olduğu halde uyumakta güçlük çekiyo bu bazen sesten oluyo bazen ışıktan bazende ruh halinden diye düşünüyorum artık şimdi uyutmak daha zor inanın kolaylaşır sanıyodum ama olmuyomuş

Sağlığında sorun yoksa problem yok.
Belki de sizin yanınızda kalmayı uyumaya tercih ediyordur.
Kimbilir bizim bilmediğimiz hangi duygu yüzünden uyuyamıyor yavru kuş.
Sabırlı olun geçecek hepsi.

Benim kızım da bugün 40 günlük oldu. Gece uykumuz çok iyi maşallah. Akşam saat 8 den sabah 7 ye kadar uyuyor arada 2 kere uyanıp emiyor altı değişiyor. Ama gündüzleri çok huysuz. Uyanık olduğu zaman aç ise emiyor değilse tuhaf bir şekilde ağlıyor. Sanırım can sıkıntısından yapıyor. Saç kurutma makinası ile susturuyorum. Evin içinde sürekli gezdiriyorum. Gündüz beni çok yoruyor. Hiçbir işimi yapamıyorum. Şu an da kanapenin üzerinde uyudu kaldı.Acaba düzene girer mi?

canım benim oğluşumda 3aylık.uykusu geldimi hemen uyuak istiyor ve ağlıyor.ben artık onun uyku saatlerini bildiğim için mızmızlanmaya başadığı an yatırıyorum.yoksa uykusu kaçınca ağlanmaya başlıyor.hele emiyosa memeyle kavga ede ede ağlıyor.bende veriyorum emziğini yatırıyorum yatağına.seninkide belki uyku vakti geçiyosa ondan ağlıyodur.ama inan çok değişiyolar.iki günde bile ç0k farklı huy değiştiriylar.

benim oğlum ilk 6 ay içinde büyüdükçe zorlaştı diyebilirim. bunun sebebi sırf emziriyor olmam ve kilo alması güzel sayılsada, anne sütü yeterince tok tutmadığı içinmiş. geceleri 1 saatte bazen 45 dakda bir kalkıp emiyordu. emerkende en az 20 dak memede kalıyordu bazen biraz emip biraz uyuyup daha uzunda sürebiliyordu. benim uyku çok fenaydı. gündüzde uzun uyusa bile bunun büyük bir kısmı kucağımda ve gene biraz emip biraz uyuyarak geçiyordu. ancak 6 ayda ek gıdalara başladıktan ve az da olsa akşam tok tutacak birşeyler yemeye başladıktan sonra biraz uyumaya başladı. şimdi 7 aylık. akşam 10 gibi gece uykusuna dalıyor 2.5, 3 saatte bir 3 bazen 4 kez emerek sabaha 7 civarına kadar uyuyor. kimisi bundan şikayet eder ama biz daha bu düzene yeni geçtik ben şükrediyorum. acaba sabaha kadar kesintisiz uyuduğu günler ne zaman gelecek

seninle aynı durumdayız diyebilirim.benim kızımda 8,5 aylık oldu bende senin gibiyim.8 ayı dolunca günlük 8-10 kere uyanmasına artık dayanamayıp odasını ayırdım.çok şükür şuan 3 kere filan kalkıyor ve ben buna çok seviniyorum.

kızım 2-3 aylıkken çok ağlıyordu uyumdan önce..zamanla geçiyor..yine sesizce ilgilenmeye sakinleştirmeye çalış bence..

bizim senle durumumuz aynı. benimde oğlum 3 aylık. geceleri ii çok şükür. gündüz uykusu geldi mi karnı aç olsa da gözü memeyi görmüyo. verdiğimde ağlıyo ben de anladım artık huyunu uykusu geldi mi yatırıyorum uyukluyo ama karnı aç olunca uyuyamıyo ben de uyuklarken emziriyorum. bazen beşiğine yatırdığımda ağlamaya başlıyo sakinleştirince uyuyo. bizim de sorunumuz uykuya dalmada. bazen 15 20 dk buluyo uykuya dalmak.

canım uykuya dalama bidede vardı.oda uyku saatlerinden kaynaklanıyormuş meğer.şimdi benim oğluşum yaklaşık iki satte bir uyuyo gündüzleri.bnde iki saat gelemeye başladımı hemen emziriyorum yada yatağına koyuyorum emzikle.zaman hemen uyuyo.iki saat, baya süre aştımı dalma problemi oluyo ama.bizimde ev harici bi yerde herzaman bu düzene uyamadığımız için kötü oluyo.dışarı çıktığımzda ağlıyoruz.gece uykularınız iyiyimiş.bizimde o kötü. çok sık uyanıyo.oda çok yoruyo tabi.zamanla düzelir inş. herşey...

polyannacığım biz aynı odayı geçtim beraber yatıyoruz aynı yatakta. ve ben bu şekilde uykusu daha iyi oldu diye düşünüyorum. odayı ayırsam daha beter olacak gibi geliyor. nasıl ayırdın, neden eskiye göre daha az uyanıyor sence? merak ettim. ayırsam daha mı iyi olur daha mı kötü olur korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…