Bebeklerin popolarına krem ya da pudra kullanıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hiliba

Ziyaretçi
bebişlerinin altlarını temizlerken herhangi birşey sürüyormusunuz ?

kızardıgı zaman pisik kremi sürüyorum biraz, bazen kanteron yagi. pudra kullanmiyorum

pudra kullanmıyorum doktorumda kullanmamamı söyledi çünkü daha çok pişik yapıyomuş çişini vücuduna yapıştırıyomuş o yüzden. ben her altını açtığımda pişik önleyici krem sürüyorum bol bol kızarlıklığı bile olmadı bu güne kadar.

simdiye kadar cok sukur hic ihtiyac duymadim...altini temizlerken islak bez le siliyorum o kadar..
pudranin kesinlikle kullanilmamasi gerektigini okumustum ..

ben ıslak mendil pek kullanmıorum genelde altını kırlettikce popişini yıkıyorum eger ıslak mendıl kullanırsam o zaman pişik onleyıcı krem kullanıyorum.suana kadar pişik olmadı çok şükür

her açmamada sebamedin kremini sürüyorum ve Allaha şükür her hangi bir sorunumuz olmadı...

ben ıslak mendil pek kullanmıorum genelde altını kırlettikce popişini yıkıyorum eger ıslak mendıl kullanırsam o zaman pişik onleyıcı krem kullanıyorum.suana kadar pişik olmadı çok şükür

bende sadece su ve pamuk kullanarak siliyorum... bir yere gidersek alkolsüz ıslak mendil yanımda götürüyorum...

bende her açmamda pişik kremi sürüyorum arada da saf zeytinyağı çok şükür hiç pişik olmadı

bende sadece su ve pamuk kullanarak siliyorum... bir yere gidersek alkolsüz ıslak mendil yanımda götürüyorum...
bende biyere gidersek yanımda götürüyorum .ne bilim yapıs yapıs oluyo gibi geliyo bana
pek rahat oldugunu hıssedemıyorum muslgun altında sıcacık suyla mis gibi oluyo:)

pudra kullanırken bebeğin burnundan uzak tutulması gerekir ki bu da çok zor,o nedenle sağlıklı değil.her alt açmada ince tabaka halinde pişik kremi kullanabilirsin.en etkilisi Popolin bence,sebamed de fena değil.

pişik olursa sebamedin pişik kremini kullanıyorum...
ilk zamanlar sürekli sürerdim kremi, pişik olursa kullanmamı söledi eczacı...
her açtığımdada dalinin ıslak mendilini kullanıyorum...

her açtğmda sürmüyorum kızarıklık görrsem sürüyorum şuana kadr pişiğmz olmadı..

bu arada ıslak mendil olark nıvea kullandm pahalı geldi sonra canbebe aldım iiydi dalin kullanıorum uzun zamndr ve memnunum geçen ark gttiğimde babaystarn ıslak mendili vardı ve çok güzeldi bende markettn aldım 3lü paket bide onu denizem..hep ıslak mendl kullandm pamuk zoruma gelio:)

bu arada ıslak mendil olark nıvea kullandm pahalı geldi sonra canbebe aldım iiydi dalin kullanıorum uzun zamndr ve memnunum geçen ark gttiğimde babaystarn ıslak mendili vardı ve çok güzeldi bende markettn aldım 3lü paket bide onu denizem..hep ıslak mendl kullandm pamuk zoruma gelio:)

açıkcası banada zor geliyor.çeşmeye acar acmaz sıcak su yokki.su ısıtıcıda kaynatcam yada şobbeni yakacam.oda uzun iş.ıslak mendil kullanıyorum.molfix almıştım.değişiklik olsundiye johnsons aldım

her açtığımda pişik önleyici krem sürüyorum, pudra kullanmıyorum..

bnde pudarayı ve kremı arada kullanıyorum chıı ccho almıstım memnunum hıc olmadı cok sukur.ıslak mendilde cansın :) kullanıyom

of off
bana pişik demeyin kızım doğduğundan beri sürekli poposu pişik oluyor..kıpkırmızı içim gidiyor her altını açtığımda..
ıslak mendil olarak dalin kullanıyorum..
sonra da unibaby nin çinko içerikli pişik kremi var onu kullanıyorum üzerine chicco nun pudrasını ama geçmiyor ya..mafoldumben

of off
bana pişik demeyin kızım doğduğundan beri sürekli poposu pişik oluyor..kıpkırmızı içim gidiyor her altını açtığımda..
sonra da unibaby nin çinko içerikli pişik kremi var onu kullanıyorum üzerine chicco nun pudrasını ama geçmiyor ya..mafoldumben

cnm kızlar ıcın bıraz daha sorunluymus sanırım bu pişik. arkadasımın kızı var ciğer gibiydı yavrumun poposu halis zeytinyağ sürdu pamukla gectı. bıdene ıstersen ama saf doğal olandan..

candyelif bizim ara ara pişik sorunumuz oluyor trosyd kremi tavsiiye ederim bir dene derim 1 günde geçiriyor.

of off

gecmis olsun canım,
bizdede aynı sorun vardı, bir hafta boyunca su ve pamukla temizledim ve saf zeytinyagı kullandım gecmedi.

esim eczacıya soyledi ve TROSYD adındaki krem 3 gunde gecirdi.tavsiye ederim. fiyatıda cok fazla degil
6 tl gibi biseydi.

Back
X