H
hiliba
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hiliba
bebişlerinin altlarını temizlerken herhangi birşey sürüyormusunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ıslak mendil pek kullanmıorum genelde altını kırlettikce popişini yıkıyorum eger ıslak mendıl kullanırsam o zaman pişik onleyıcı krem kullanıyorum.suana kadar pişik olmadı çok şükür
bende biyere gidersek yanımda götürüyorum .ne bilim yapıs yapıs oluyo gibi geliyo banabende sadece su ve pamuk kullanarak siliyorum... bir yere gidersek alkolsüz ıslak mendil yanımda götürüyorum...
bu arada ıslak mendil olark nıvea kullandm pahalı geldi sonra canbebe aldım iiydi dalin kullanıorum uzun zamndr ve memnunum geçen ark gttiğimde babaystarn ıslak mendili vardı ve çok güzeldi bende markettn aldım 3lü paket bide onu denizem..hep ıslak mendl kullandm pamuk zoruma gelio:)
of off
bana pişik demeyin kızım doğduğundan beri sürekli poposu pişik oluyor..kıpkırmızı içim gidiyor her altını açtığımda..
ıslak mendil olarak dalin kullanıyorum..
sonra da unibaby nin çinko içerikli pişik kremi var onu kullanıyorum üzerine chicco nun pudrasını ama geçmiyor ya..mafoldumben
of off
bana pişik demeyin kızım doğduğundan beri sürekli poposu pişik oluyor..kıpkırmızı içim gidiyor her altını açtığımda..
ıslak mendil olarak dalin kullanıyorum..
sonra da unibaby nin çinko içerikli pişik kremi var onu kullanıyorum üzerine chicco nun pudrasını ama geçmiyor ya..mafoldumben