- 22 Ocak 2020
- 52
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Nurrrrrrrr
Bebegimin kiyafetleri icin bebek deterjani aldim ama kotu bir kokusu war bunun icin yumusatici kullaniyorum sakincasi olur mu (bebegim 7 aylik)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalan kullanıyorum ve yumuşatıcı asla...Doktor tavsiyesi ile granul deterjan 2 durulama.. yumusatici yok
Yumusatici zararli bisey mi bebeklerdeDalan kullanıyorum ve yumuşatıcı asla...
Yumusatici zararli bisey mi bebeklerde
Canım tartışmaya gerek yok direk zararlı! Hatta bizler için bile! Zaten son durulamaya konuyor ve vücuduna kimyasal değiyor.Yumusatici zararli bisey mi bebeklerde
Haklisiniz biraz evham yptim ama kizim 6 yil sonra bize geldi o yuzden yanlis bisey yapmak istemiyom biraz da hassas bi cildi war hemen kizariyoAlerji yapabiliyor bzen.. zararli yararli kafa yorarsak icinden cikilmaz. Bebekler icin olanlar kullanilabilir tabi. Sizin diger basliklarinizida gordum biraz evham yapmissiniz rahat olun biraz
Yumusatıcı bebeklerde kusmanın ilk sebepleriden. Granül sabun kullanın kokusu kötüyse tavsiyem duru granül lavanta kokuluBebegimin kiyafetleri icin bebek deterjani aldim ama kotu bir kokusu war bunun icin yumusatici kullaniyorum sakincasi olur mu (bebegim 7 aylik)
Tesekkurler deniycem anlattiklariniziYumusatıcı bebeklerde kusmanın ilk sebepleriden. Granül sabun kullanın kokusu kötüyse tavsiyem duru granül lavanta kokulu
Haklisiniz biraz evham yptim ama kizim 6 yil sonra bize geldi o yuzden yanlis bisey yapmak istemiyom biraz da hassas bi cildi war hemen kizariyo![]()
☺Benim.kizimda 7 yil sonra geldi ama rahat olun yanlis bisey yapsaniz bile, bile isteye yapmadiginiz surece sorun yok ogrenir duzeltirsiniz olur biter![]()