Bebeklerin kiyafetlerinde hangi deterjan?

Nurrrrrrrr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
52
9
1
31
Bebegimin kiyafetleri icin bebek deterjani aldim ama kotu bir kokusu war bunun icin yumusatici kullaniyorum sakincasi olur mu (bebegim 7 aylik)

Unibaby kullaniyorum ama markalara cok takılmayın. Ben bazen deterjan bittiginde ariel kullaniyorum fakat iki defa duruluyor ve bebeklerde de rahatlikla kullanabilecegimiz yumoş yumuşatıcı kullaniyorum sonrada ütülüyorum... Gayet mis👶🤗 her kosulda iki defa durulama yapıyorum.

Ben bebekler icin aldim da garip bi kokusu war ondan dedim acaba bu normal bi kokumu konu bebekler olunca baya arastiriliyo tesekkurlr 😊😍

Yumuşatıcı sadece bebeklerde değil bizler de bile sakıncalı ve zararlı.
Bence yumuşatıcı yerine ütü ile yumuşatın. (Dr önermişti)
Oğlum 8 aylıkken dr gittiğimiz de dr. beni yerin dibine sokmuştu, çocuk parfüm gibi kokuyor ne güzel astım edersiniz çocuğu diye :(

Alerji yapabiliyor bzen.. zararli yararli kafa yorarsak icinden cikilmaz. Bebekler icin olanlar kullanilabilir tabi. Sizin diger basliklarinizida gordum biraz evham yapmissiniz rahat olun biraz
Haklisiniz biraz evham yptim ama kizim 6 yil sonra bize geldi o yuzden yanlis bisey yapmak istemiyom biraz da hassas bi cildi war hemen kizariyo 😊😋

Bebegimin kiyafetleri icin bebek deterjani aldim ama kotu bir kokusu war bunun icin yumusatici kullaniyorum sakincasi olur mu (bebegim 7 aylik)
Yumusatıcı bebeklerde kusmanın ilk sebepleriden. Granül sabun kullanın kokusu kötüyse tavsiyem duru granül lavanta kokulu

Haklisiniz biraz evham yptim ama kizim 6 yil sonra bize geldi o yuzden yanlis bisey yapmak istemiyom biraz da hassas bi cildi war hemen kizariyo 😊😋

Benim.kizimda 7 yil sonra geldi ama rahat olun yanlis bisey yapsaniz bile, bile isteye yapmadiginiz surece sorun yok ogrenir duzeltirsiniz olur biter ;)

Benim için çamaşırlarımı yıkarken deterjanımın temizlemesinin yanı sıra kalıntı bırakmaması da cok önemli. :stop: Çünkü ağır metaller çamaşırda kalınca vücutta birikmesine neden oluyor. Birçok hastalığa da sebebiyet veriyor. Özellikle yumuşatıcılar makinede en son alındığı için çamaşır üzerinde kalıyor. yumuşatıcı olarak sirke kullanıyordum. Ben sodamatik kullanmaya başladım. Ankara sodamatikten memnun kaldım. Özellikle beyazlarım ve tüllerimde çok beğendim. Artık Sirke de kullanmıyorum. Çamaşırlarımı cok sertleştirmiyor. Üstelik ürün acıklamasında da bebek çamaşırlarında kullanabilirsiniz diye belirtilmiş.

Back