Çocuk Hastalıkları bebeklerin diş gelişimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülşah kanal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
G

gülşah kanal

Ziyaretçi
merhaba benim 20 aglık oglum var ve hala 8 tane dişi var 4 altta 4 üstte 20 aylık bi bebek için sizce diş sayısı az degilmi çevremdeki oglumum yaşındaki bebeklerin dişleri daha çok ve bundan kaygı duyuyorum çevremdekiler geç çıkan diş daha iyi olur ve geç çürür diyorlar peki siz nedersiniz yorumlarınızı bekliyorum

canım benim her bebeğin bünyesi ve genleri farklı olduğu için ğec ve erken cıkarabilirler erken çıkan dis çabuk çürür geç cıkan gec çürür diye bisey yok tatlım doktora sordunmu ama bence cıkarır merak etme

merhaba arkadaslar benimde 13 aylık bır kızım var sadece 2 tane disi cıktı dıgerlerı hala ortalıkta gözukmuyo ve ben bundan cok endıse duyuyorum umarım korkulacak bısey yoktur cunku bazı arkadaslarım benım canımı sıkıyor hala cıkmadımı acaba bıseymı var dıyorlar buda benı cok üzüyor.

valla neyin ii neyin kötü olduğunu anlamadım gitti benimde 9 aylık oğlum var 8 tane dişi var ama erken çıkması kötü diyolar

Benim kızımın 4 üste 4 altta dişi var, azılarda bu ay patlar dedi dr...

Kemik yapısıyla ve genetikle ilgili olduğunuda söyledi...

evet genetikmiş diş arkadaşlar oğlum 4 aylıkken çıkardı(dayısıda 4 aylıkken çıkarmış) alttan 2 dişini şimdi üstler kaşınıyo daha çok küçük ama ya ellerini bile sabit tutamıyo bide o titrek elleriyle kaşımaya çalışıyo dişlik tutamıyo hep baş parmagıyla kaşıyo ve dişleri batıyo durmadan ağlıyo böylesi daha zor biliyormusunuz inş.hepsini kolay çıkarır bütün bebeişlerimiz herkese iyigceler

Oğlumun şuanda altı tane dişi var.Erken diş çıkarmak kötüdür gibi üşüncelere katılmıyorum bence geç diş çıkaran çocuklar için teselliden başka bir şey değil.Faydası oğlum çok rahat katı yiyecekleride çiğneyip yiyor.Geç çıkmasınında sağlık açısından bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece genetik okuduğum tüm bilgilerde bununla karşılatım.Er yada geç zamanı geldiğinde çıkacaktır bütün bebekler aynı çizgide gelişmiyor.

oğlum 5. ayına daha yeni girdi fakat diliyle hep dişlerini kaşır vazıyette ağzını boş buldukçada ellerini sokuo acaba dişlerimi kaşınıo 5 aylık diş çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…