• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerin altını gece değiştiriyor musunuz?

bende gece yatmadan alıyorum bidaha sabah alıyorum gece kaka yapmıyor

valla ben eger gece çok ıslatmışsa mümkünü yok durmaz benim edepsiz alırım kıyamam valla kuzuma saatlerce tutamam öyle ben açıkcası gece benimkide kaka yapmıyor ama şu ultra prima o kadar igrenç bir bez ki üç kere işese şişiyor deli ediyor benide kızımıda içli içli aglıyor mamasını yemişse deli gibi uykusu varsa ve uyumuyorsa kesinlikel altı ıslaktır da ondan uyumuyordur altını alınca mışıl mışıl uyur maaşallah neyse hadi bakalım yerimseniben

bende uyutmadan hemen önce alıyorum gece değiştirmiyorum sabah ilk kalktığında işimiz altını almak oluyo zaten gece kaka yapmıyo sabah bezi çokda dolu olmuyo.....

canım herkesın saatı sana uymaz bebısının uyuyacagını anladıgın anda degıstır ondan sonrada uyur sabaha kadarda kakasını yapmıyorsaa tamam ıste.bazı bezler sızdırabılıyor eger bezın sızdırırsa degıstırırsın

gece 24.00de hızlı bir şekilde değiştirip emzirip uyanmasına izin vermeden yatırıyorum.artık birdaha sabah değiştiriyorum.annem demişti..nasıl alıştırısan öyle gider diye..bende aynen öyle oldu..

Saat 22 gibi uyumadan önce değiştiriyorum,sabaha kadar ellemiyorum zaten kakasını yapmıyor geceleri..sabahta kalkınca hemen altını değiştiriyorum.gece ellersem uykusu açılıyor,uyumuyor..

benim kızımda geceleri kakasını yapmıyo ama her uyandığında altını açıyorum çişli uyutmak istemediğim için.sabaha kadar 3 kere uyanıyo gece ikide 5 te ve birde 7 de.bize bez dayanmıyo vallahi.

Back