• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerimle kalakaldım ikiz gebelikten anlayan prof. doktor

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
648
Yer
İstanbul
merhaba arkadaşlar 12 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim doktorum artık takiplerimi yapamıycağını söyledi ikiz alanında uzmanlık gerektiren bir doktora gitmem gerektiğini söyledi avrupa yakasında ikiz gebelikten anlayan iyi bir doktor tavsiye edermisiniz ortada kaldım lütfen yardım

ikiz doğum yapanlar ya da ikiz anne adayları hiç biriniz doktora gitmiyomusunuz nasıl bir insaftır bu bakılıdığı halde cvp bile yazamıyosunuz bildikleri halde yazmayan kişileri Allaha havale ediyorum çaresizlik içindeyim

Hangi semtte olduğunu bilmiyorum ama benim doktorum prof.değil fakat tecrübeli bir doktor.Özel G.O.Paşa hastanesi Hüseyin Mutlu.

üniversite hastanelerinin riskli gebelik (perinatoloji) bölümüne git canım. İkiz gebeliklerle genelde perinatoloji ilgileniyor. Riskli gebelik alanında uzmanlık yapmış doktorlar var.
Ben istanbulda değilim yoksa yardımcı olmak isterdim. Ben ankara hacettepe üniv. perinatoloji polikliniğine gidiyrm.

Benim ikizlerin perinatoloğunu hemen tavsiye edeyim o zaman,Fulyada..
kesinlikle süper biri,ilgilenirsen yazayım..

Fulyada Erasmus Kadın Sağlık Merkezi, Opr.Dr.Mehmet AYGÜN dü doktorum.
Gerçekten çok hoş,çok tatlıdilli muayenahanesi de bu standartlarda donatılmış çok hoş bir doktor,
Umarım karar kılarsınız ve size yardımcı olabilir..

Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi

Bu sayfada alttaki doktor
Erasmus Kadn ve reme Sal Merkezi

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gebeliğin riskli herhalde aksi halde dr neden takibini bıraksın anlamadım. Benim hamileliğimde drumun tavsiyesiyle ara kontrollerimi yapan konusunun önde isimlerinden Prof. Dr.Recep Has var. Mecidiyeköyde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklar dilerim canım.:49:

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gebeliğin riskli herhalde aksi halde dr neden takibini bıraksın anlamadım. Benim hamileliğimde drumun tavsiyesiyle ara kontrollerimi yapan konusunun önde isimlerinden Prof. Dr.Recep Has var. Mecidiyeköyde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıklar dilerim canım.:49:

teşekkür ederim ALLAH razı lsun hepsini değerlendiricem benim ikiz gebelik ve tek kordonda beslenme olduğu için riskli

Allah yar ve yardımcın olsun. Moralini bozma iyi düşün iyi olsun. Seni rahatsız eden herşeyi aklından çıkar,çok ve boş konuşanlarla görüşme, ikiz annelerinden tavsiyeler al. Çünkü çoğul gebelik çok farklı ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. 1+2 annesiyim ben inşallah sen de kuzularını kucağına alıp buralardan tavsiyeler yazarsın.:49::nazar:

öncelikle tebrik ederim. bende tek yumurta ikizi annesiyim. 12 temmuzda 30+1 de doğum yaptım.
pendikte oturuyorum. doktorum beni buradan çapaya gönderdi.orada tedavim yapılmak istendi fakat geç kalmıştım. 2 haftalık yatış serüveninden sonra özel bir hastanede doğum yaptım.
çapada prof. Hayri bey varmış fakat ayrılmış (devlet prof.lerı çekti hastanalerden:( )
şimdi orada Mustafa bey ve Aytül hn var. şiddetle tavsiye ederim.
özellikle özele verecek binlerce tln yok ise hem devlet hastanesi hem de Hayri Bey'in yetiştirdiği iki harika insan.
tekrar tekrar tavsiye ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
sormak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin. yeni de olsam ikiz annesiyim. sana nacizane tavsiyelerim olabilir.

öncelikle tebrik ederim. bende tek yumurta ikizi annesiyim. 12 temmuzda 30+1 de doğum yaptım.
pendikte oturuyorum. doktorum beni buradan çapaya gönderdi.orada tedavim yapılmak istendi fakat geç kalmıştım. 2 haftalık yatış serüveninden sonra özel bir hastanede doğum yaptım.
çapada prof. Hayri bey varmış fakat ayrılmış (devlet prof.lerı çekti hastanalerden:( )
şimdi orada Mustafa bey ve Aytül hn var. şiddetle tavsiye ederim.
özellikle özele verecek binlerce tln yok ise hem devlet hastanesi hem de Hayri Bey'in yetiştirdiği iki harika insan.
tekrar tekrar tavsiye ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
sormak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin. yeni de olsam ikiz annesiyim. sana nacizane tavsiyelerim olabilir.

canım ben devlet hastanesinden çok korkuyorum benim ablamda devlette yaptı doğumunu ve çok çekti ben iyi bir özelde doktor arıyorum ama yok işte ikizlerden anlayan sürekli devlette perinatolojiye gitmem öneriliyor ne güzel sende kucağına almışsın bebişlerini Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

canım ben devlet hastanesinden çok korkuyorum benim ablamda devlette yaptı doğumunu ve çok çekti ben iyi bir özelde doktor arıyorum ama yok işte ikizlerden anlayan sürekli devlette perinatolojiye gitmem öneriliyor ne güzel sende kucağına almışsın bebişlerini Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin[/QUO

benim de tek yumurta gebeliğim var beni de senin gibi başta çok korkutmuşlardı tek plasenta benimki de çok şükür 25 haftayı bitiriyorum.başta özeli düşünmüş hatta çok sevmiştim koşullar daha iyi gözüküyor ama sonra hacettepe perinatolojiye geçtim iyiki de öyle yapmışım içim çok rahat bi kere erken doğum olacak her halukarda yenidoğan ünitesi iyi olmalı ki bu ancak büyük hastanelerde üniversitede oluyor sen hiç gecikme senin durumun özel özelde oyalanma üniversiteye başla derim ben sen bilirsin tabi iyi düşün iyi olsun..

canım ben devlet hastanesinden çok korkuyorum benim ablamda devlette yaptı doğumunu ve çok çekti ben iyi bir özelde doktor arıyorum ama yok işte ikizlerden anlayan sürekli devlette perinatolojiye gitmem öneriliyor ne güzel sende kucağına almışsın bebişlerini Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin[/QUO

benim de tek yumurta gebeliğim var beni de senin gibi başta çok korkutmuşlardı tek plasenta benimki de çok şükür 25 haftayı bitiriyorum.başta özeli düşünmüş hatta çok sevmiştim koşullar daha iyi gözüküyor ama sonra hacettepe perinatolojiye geçtim iyiki de öyle yapmışım içim çok rahat bi kere erken doğum olacak her halukarda yenidoğan ünitesi iyi olmalı ki bu ancak büyük hastanelerde üniversitede oluyor sen hiç gecikme senin durumun özel özelde oyalanma üniversiteye başla derim ben sen bilirsin tabi iyi düşün iyi olsun..

merhabalar
lemi ibrahimoğlu tavsiye ederim

nisantasında özel muayenehanesi inşş bebeklerini rabbim kucagını almayı nasip etsin

Back