- 5 Eylül 2007
- 805
- 2
- Konu Sahibi nazlxixmelek
cnm artık verdım bıle :S bu suyuna katılan bıtkısel bır karısım ve butun suyu ıctı bıle coktan... aklım karıstı sımdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.Allahtan doktorumuz superr bı doktor alternatıf tıp uyguluyor ve ben cok guvenıyorum ona.boyle seyler ıhmale gelmez. sorunlu bebeklık donemı sorunlu cocukluga sorunlu cocukluk sorunlu ergenlıge... bu boyle uzayıp yetıskınlıge kadar gelıyor maalesef. cok dıkkat etmek lazım herseye. bırde gecen gun bır tv prog. dınledım. cocuklarınıza hayır deme sansını verın dıyor bır uzman. uyusturucuyla ılgılı konusuyyorlardı bu arada. hayır deme sansını verınkı yarın bır gun sırf bır ortama kabul edılmek ıcın ıstemedıklerı seylerı yapmak zorunda kalmasınlar hayır demeyı ogrensınler ve bılsınler dıyordu. aslında cok kucuk seyler ama hayatlarını boyle seyler sekıllendırecekk
Bende böyle düşünüyorum canım ya.swettercim geçmiş olsun kuzuna çok üzüldüm,
yalnız dr un verdiği bu karışım neye iyi gelecek anlamadım, çünkü nedeni korku demiş herhangi bir ilaçla korku yok edilemez, ancak ilk aklıma gelen davranışçı yöntem gibi farklı tedaviler uygulanabilir, drun verdiği karışım nedir bilmiyorum ama en fazla sakinleştirir diye düşünüyorum. korkularda yapılması gereken korkunun kaynağını bulup onunla başetmesini sağlamaktır.
swetter cim canım bi anne olarak sen tabiki en iyisini yaparsın bebğin için biz bebeğini görmedik davranışlarını bilmiyoruz anlatmakla olmuyor malesef dr. güvenmek çok önemli bence de bi sakıncası yokur bitkiselse.şu terleme işi için ne vermişti cnm mert te gecede 5 tane falan kıyafet değiştiriyoruz uykusu açılıyor o zamanda hiç örtmeme rağmen hala çıtçıtlı badiyle yatmasına rağmen sırılsıklam oluyor.aileden gelen bi gen olsa gerek bizde öyleyiz. kışın bile dışarı çıkarken mont giydiremiyom giydirsemde mutlaka gittiğim yerde üst baş değiştiriyoruz yazın proble değilde kışın çok zor kocaman bi çanta taşımaktan belim ağrıyor artık :sinifsinif: