• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeklerimizin küçük kalan cicilerini bağışlayabileceğimiz yer var mı?

zephyris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
5
0
36
İzmir
Kızım küçük kalan kıyafetlerini atmak istemiyorum ama evde kalabalık yapmaya da başladılar. Bağışlayabileceğimiz yer var mı? Sizin önerileriniz nelerdir???

yanlış yönlendirmek istemem ama çocuk esirgeme giyilmiş kıyafet kabul etmiyor olabilir, eğer çevrenizde ihtiyaç sahibi biri yoksa muhtarlıktan yardım isteyebilirsiniz bir de istanbulda bazı belediyelerin böyle bir hizmeti var kıyfetleri yıkayıp ütüleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar izmir de var mı bilmiyorum ama . sanırım öğretmensiniz okulunuzda da mutlaka ihtiyaç sahibi kardeşi olan çocuklar vardır, diğer öğretmen arkadaşlardan da bilgi alıp kabul edicek yoksul bir aile bulabilirsiniz, umarım ciciler ihtiyaç sahiplerine ulaşır çok güzel bir düşünce bu arada tebrik ederim

Canım Sosyal Hizmetler de Kadın Konukevi var bu tür kıyafetlere çok ihtiyaç duyulur.
Bulunduğunuz şehrin İl Müdürlüğünü arayıp sorabilirsiniz.

ben oğlumun kıyafetlerini çocuk esirgeme kurumuna verdim.kuçuldukçe yıne vermeyi düşünüyorum.
canım sende izmirdeymişsin,karşıyaka çocuk esirgeme kurumunda kıyafetleri kabul ediyorlar,özellıkle yenidoğan kıyafetlerine,kundaklara vs çok ihtiyaçları oluyor.

Son düzenleme:
Buraya yazmak konusunda tereddüt etsemde arkadaşım yazmamı istedi, bende engelli bir anne adayıyım aralık sonunda bebeğim olacak inşallah, bebeğinizin küçük gelenlerini kargo karşılığında sizden isteyebilirim çünkü gerçekten dışarı çıkıp alışveriş yapma imkanım yok denecek kadar az, şimdiden teşekkür ederim.

buraya yazmak konusunda tereddüt etsemde arkadaşım yazmamı istedi, bende engelli bir anne adayıyım aralık sonunda bebeğim olacak inşallah, bebeğinizin küçük gelenlerini kargo karşılığında sizden isteyebilirim çünkü gerçekten dışarı çıkıp alışveriş yapma imkanım yok denecek kadar az, şimdiden teşekkür ederim.

ben gönderebilirim canım.bebeğin kızmı erkekmi

Son düzenleme:
Back