Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok acil Umuttepe'de ( Kocaeli ) yatmakta olan 7 yaşındaki kardeşimiz için 0 rh negatif kana ihtiyaç vardır yardımcı olmak isteyen arkadaşlar 0536 521 86 34 numaralı telefondan ulaşabilirler ..
15 yaşında ameliyat olacak hastamız için ab (rh) + kana ihtiyaç vardır. İlgilenenlerin 0507 744 96 94 nolu telefondan Zeynel Bey e ulaşması rica olunur. İstanbul Fındıkzade
Samet Geyik Arkadaşlar, İZMİR Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesinin 6 yaşındaki kızı için acele ve sürekli A Rh (+) kana ihtiyaç vardır. İlgilenenler için iletişim: 0 505 588 38 83 veya 301 72 90
Tuğçe Arslan kucuk kızım için acil a+ trombosit kana ihtiyaç vardır ist anadolu yakasi cevizli kartal eğitim arastirma hastanesi kizilay kan merkezinde alinacaktir acil
İstanbul-Çapa Kızılay Kan Merkezinde verilmek üzere 2 yaşında Murat Kutay isimli hasta için AB Rh (+) POZİTİF Trombosit ihtiyacı vardır. Aranacak kişi=0537 493 79 75
Ankara-Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezinde verilmek üzere 14 Yaş Tolgahan Aydın isimli hasta için O Rh (+) POZİTİF Kan ve Trombosit ihtiyacı vardır. Aranacak kişi=0538 603 51 55 İlhan
İzmir-Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere 3 yaşında İsmail Çelik isimli hasta için A Rh (-) NEGATİF Trombosit ihtiyacı vardır. Aranacak kişi=0531 728 95 36-Ahmet
İsmail Arslan
0 rh pozitif kana ihtiyaç vardır Ankara cebeci tıp ta yatan küçük kız çocuğunun kan kanserinden dolayı acilen kana ihtiyaç vardır irtibat için : 0544 420 60 66 0543 268 28 98 Ankaranın yabancısıdır
Arkadaşlar İlik Kanseri 6 Yaşındaki Bir Kız Çocuğu İçin ab+ Trombosite İhtiyaç Duyulmaktadr.
İrtibat : Oğuz Bey 05327617535
İstanbul - Göztepe Medical Park
Acil.. Mertcan Atalay. 10 yaşında. Çapa Kardiyoloji bölümünde yoğun bakımda yatıyor. Karaciğeri bitti. Organ nakli yapılacak ve şu anda Antalya'dan gelecek olan bir organ bekleniyor. Acil 0 RH Pozitif kana ihtiyaç var.