Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben face teki profilimde paylaşıyorum bu ilanları..sorun olmaz di mi??
İzmir Ege Üniversitesi Çocuk Onkolojide yatan Elifnur Celepken için A+ trombosit ihtiyacımız vardır. Doğrudan Ege Üniversitesi hastanesi kan merkezine gidip Elifnur Celepken için verdiğinizi söylemeniz yeterlidir. Aranacak Kişi : 0 533 773 99 19 (Ayşe Celepken)
Ankara – Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanesinde İLİK NAKLİ YAPILAN 9 yaşındaki Hatice Bitkay için O Rh (-) NEGATİF KIRMIZI KAN ve Herhangi bir NEGATİF GRUPTAN kana ihtiyaç vardır. Aranacak kişi = 0536 480 19 84 – Aysel Kavak
ya mail gelmiyor bana hala kana ihtyaçları warsa yarın gidebilirim burdan niye mail geliyor aboneliklerin hiçbirine gelmiyor delircem tühhh :kedi: dün ordaydım ya tühhh :sm_confused:
Cnm..kan gurubunu yazarsan bende haber verebilirim sana a.s.
b + war o - war a + - dolu ben 0 negatif yani ankarada annnem ben eşim ananem teysem war bu gruplardan neden mail gelmiyor bi fikrin warmı ?
b + war o - war a + - dolu ben 0 negatif yani ankarada annnem ben eşim ananem teysem war bu gruplardan neden mail gelmiyor bi fikrin warmı ?