• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin malesef bende kan veremiyeceğim 2 sene için troid bezlerimden ilaç tedavim var..

Ankara – Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanesinde ıLıK NAKLı YAPILAN 9 yaşındaki Hatice Bitkay için O Rh (-) NEGATıF KIRMIZI KAN ve Herhangi bir NEGATıF GRUPTAN kana ihtiyaç vardır. Aranacak kişi = 0536 480 19 84 – Aysel Kavak

İzmir Ege Üniversitesi Çocuk Onkolojide yatan Elifnur Celepken için A+ trombosit ihtiyacımız vardır. Doğrudan Ege Üniversitesi hastanesi kan merkezine gidip Elifnur Celepken için verdiğinizi söylemeniz yeterlidir. Aranacak Kişi : 0 533 773 99 19 (Ayşe Celepken)

Bende İzmirdeyim,hemen arayacağım bu numarayı..

Çok üzgünüm..:((

Ankara – Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanesinde İLİK NAKLİ YAPILAN 9 yaşındaki Hatice Bitkay için O Rh (-) NEGATİF KIRMIZI KAN ve Herhangi bir NEGATİF GRUPTAN kana ihtiyaç vardır. Aranacak kişi = 0536 480 19 84 – Aysel Kavak

ya mail gelmiyor bana hala kana ihtyaçları warsa yarın gidebilirim burdan niye mail geliyor aboneliklerin hiçbirine gelmiyor delircem tühhh :kedi: dün ordaydım ya tühhh :sm_confused:

ya mail gelmiyor bana hala kana ihtyaçları warsa yarın gidebilirim burdan niye mail geliyor aboneliklerin hiçbirine gelmiyor delircem tühhh :kedi: dün ordaydım ya tühhh :sm_confused:

Cnm..kan gurubunu yazarsan bende haber verebilirim sana a.s.

b + war o - war a + - dolu ben 0 negatif yani ankarada annnem ben eşim ananem teysem war bu gruplardan neden mail gelmiyor bi fikrin warmı ?

Cnm..hangi gurup ben anlayamadım ama..konuyu takip edersen mutlaka kan gurubunuza uygun biri çıkacaktır
Malum zaten anca 3 ayda bir verebiliyoruz
Ailece bu kadar duyarlı olmanız ne kadar güzel
Gönüllerinize sağlık a.s.

ızmir 9 Eylül Ünüversitesinde yatmakta olan çocuk için ARH + pozitif acil kana ihtiyaç var. ıletişim için 533 559 81 97 Kerim bey

ıstanbul – Kartal Koşuyolu Kalp Damar cerrahisinde 4 yaşındaki bir hasta için A Rh (+) POZıTıF sıcak kana ihtiyaç vardır.Aranacak kişi = 0531 422 80 56 _ Murat

Bursa - Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde Çocuk Homotoloji servisinde 6 yaşındaki Kadir Hasan Pehlivan için O Rh (+) POZıTıF kana ihtiyaç vardır.Aranacak kişi = 0537 867 80 45 – Zeliha Pehlivan

ızmir ege üniversitesinde yatmakta olan bir çocuğumuza AB RH (-) kana ihtiyacımız bulunmaktadır. ıltişim için: Tel: 0232 381 66 44

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Çocuk Hematoloji bölümünde

yatmakta olan kardeşimiz VELİCAN GÖK için acil trombosit

lazımdır...Verebilecek olanlar lütfen balcalı hastanesi kan merkezine

başvurunuz. ( Trombosit yani beyaz kan sadece 70 kilo üzeri erkeklerden

alınır)

Hastane adı = Antalya Tıp Fakültesi Hastanesi

Hasta adı = BENNU ( 22 Aylık )

Kan grubu = AB Rh - NEGATİF TROMBOSİT

İrtibat Tel = 0533 725 70 04

İREM KARDEŞİMİZ
11 YAŞINDA VE İLERLİYEN DAKİKALAR ONUN ALEHİNE
KARDEŞİMİZİ KAYBETMEK ÜZEREYİZ
LÜTFEN 0 POZİTİF KANINIZ VARSA
BABASI ABDULLAH BEYİ HEMEN ARAYIN'!!!!!!!!!
No: 0532-6036922.
Yer Ankara Hacettepe

ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE TEDAVİ OLAN 8 YAŞINDAKİ LÖSEMİ HASTASI ÇİĞDEM

İÇİN ÇOK ÇOK ACİL 1 ÜNİTE A RH POZİTİF TROMBOSİTE İHTİYAÇ VARDIR... GÖNÜLLÜ DOSTLARIMIZ

LÜTFEN HASTAMIZA YARDIMCI OLALIM.............

Şehir = ANTALYA

Hastane adı = AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

Hasta adı = ÇİĞDEM ARIKAN

Kan grubu = A RH (+) TROMBOSİT ( BEYAZ KAN )

İrtibat Kişisi = LEYLA BAYRAM ( ANNESİ )

İrtibat Tel = 0533 368 12 52

İSTANBUL ÜSKÜDAR ALTUNİZADE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE KALP AMELİYATI OLAN 3 YAŞINDAKİ ERKEK ÇOCUĞU İÇİN ACİL AB Rh(+) GRUBU KANA İHTİYAÇ VARDIR. İrtibat Tlf : 0538 218 88 88 Aylin Ilgaz KARAKAYA

İST/Altunizade Başkent Üni. Hast./ Yoğun bakım Ünitesinde bakımda bulunan 3 yaşındaki çağrı için çok acil AB Rh+ POZİTİF kan desteği gerekmektedir. Gereği, bilgilerinize önemle rica olunur.... Hasta adı : ÇAĞRI bebek, Aranan kan : AB Rh+ İletişim : 0538 218 8888 ve 0544 313 90 89

Back