• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerımızın gaz ve sarılık problemı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

olusum_icin

ıkıncıye anne oluyorum .
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
234
0
96
İstanbul
arkadaslar bebişinizde gaz problemı varmı benım oglumda asırı derecede var ve cok zorlanıyo ne onerırsınız
ve bebegım su am 1 aylık oldu ve sarılıgı hala gecmedı ne onerırsınız
lutfen bana yardımcı olun oglumu oyle gorunce ıcım acıyo cok uzuluorum senağlama

cnm eğer sarılık kanında yoksa üzülme tenindeki yeni yeni geçer.benim oğlumda oldu hemde 27 di.kanı değişti ilaç tedavisi gördü geçti gitti.gaza gelince bizde çok çektik 4.5 aylık olana kadar.sab simplex diye bi damla var o iyi geldi bize.bide elma yağıyla ayaklarının altına ve karnına msj yapıp ılık havlu koyuyodum karnına bide çoraplarını ısıtıp giydiriyodum.rezene çayıda iyi geliyo bazen.

gaz olayına bende çare bulamıyorum.gaz damlaları bize kar etmiyo.ayrıca benim bebeğim 2 buçuk aylık ve sarılığı bikaç gün önce ilaçla geçti.ama ilaç inanılmaz yan etkiler yaptı,bebeğim 2 gün hastanede yattı o yüzden.sanada geçmiş olsun,tüm testlerini yaptırdınmı,bilirubini kaçmış şu an?sonuçlar temizse kokmana gerek yok..

1.5 aylık oğluşum var ve gaz sorunu bizdede var.
metsil,zinko ve sap kullandık ama fayda etmiyor.
dk.rumuz milupanın rezene çayını önerdi arasıra onu veriyorum.
kendimde rezene çayı aldım onu kullanıyorum.
sütümü biberonla veriyorum,içerken aralara gaz çıkartma molası verip tekrar süte devam....
içtikten sonrada büyük bir sabırla gazını çıkartmaya çalışıyoruz.
gazı bitmese de aza indirmeye çalışıyoruz.
kendi yediklerine de dikkat etmelisin,gaz yapıcak şeylerden uzak durmalısın.
oğlumda sarılıkta vardı.(16.5)
4 günlükken fototerapi gördü 1 gece.
dk.umuz anne sütüyle geçiçek sık sık emdir demişti.
1 aydan sonra geçti.

Back