Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bızım 10 ay boy 81cm
kılo ıse 11000 gr kÜsÜrÜde var da onlar kıyafet payı olsun dedım...

eymen in boy 78 cm, kilosu da 10 900 kg sağlığı iyi çok şükür sadece demir eksikliği var şurup verdi inşallah düzelir aylardır var hala düzelmedi.

oğlum un 2 aylık olmasına 3 gün var boyu 60 cm kilosu 6 5oo.dr uzun olacak dedi maşşallllaahh kuşuma...

bu sayfamızı bayadır kullanmamışız kızlar hadi ben başlatayım yeniden bari

en son mesajımdan alıntı yapayım dedim

2 haziranda hastaydık o gün dr gittiğimizde boy 87 kilo 12.950 çıkmıştı giysilerle

Ohh coşmuş burası Ege nin boyu ne durumda bilmiyorum doktor kontrolümüzden sonra belli olucak ama en son kilosu 14.300 dü tosun paşanın

selam benim kızım 30 mayısta 1 yasına girdi
suan 75 cm boyunda ve 10 kilo
minyon tipli birazcık kaydirigubbakcemile3

bizde geçen hafta hastalandık hastaneye sonrada saglık ocagına gittik kilomuz 11.200,boyumuz 87 cm. kilomuz sizinkilere göre düşük biraz biz bu sene ishal ve kusma rota virüsü derken baya bir kilo kaybetti kuzum.
Kuzularımızın hepsine maşallah Allah'ım saglık versin hepsine.

maşallah tüm bebeklere anneleri güzel baktıkları içi,n ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum ne kadar zahmetle büyüdüklerini biliyorum
benm kızımda 19 haziran 2009 dogumlu kilosu 10 boyu 82 cm
dr kilosu az boyuna göre dedi benmki 3.5 aydır yürüyor ve yerinde durmadı yürüdüğünden bu yana 5 sn oturdugu yok habire ayakta yemeği ayakta yiyoruz

Benim kızım zayıfmı ne... okudukça moralim bozuldu biraz. Maşallah hepinizin bebişlerine.
kızım 10 ayı doldurdu 74 cm 8750 gr

maşallah kuzulara bizimki yedi aylık oldu kilosu 8 kg boyunu bilmiyorum ben evde tartıyorum cumartesi kontrole gideceğiz

bend e demın geldım doktordan 25 hafta 3 gunluk hamıleyım kılosu 672 gr cıktı boyunu anlamadım hadlock ac de 43 mm gorunuyor
FL hadlock 194 cıktı 3 hafta once 27 cm di kaç sımdı bebegımın boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…