Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ben boy ve kilomuzu yazmayı unutmuşum 10 ay 10 günlükken tartırdım ve boy ölçüldü 10.200 gr ve 75 cm olmuş zilli kızım

kızlar benim bebeğim 7 ayını 1 hafta geçti geçen ay gittimde 9800 kilo 76 cm boyu çıkmıştı sizce nasıl? yarın kontrolümüz var inşallah iyi der drumuz!

çok iyi maşallahhh emziriyonmu devam et demekki genetiğinizde de boy iyi ki çocuk ta maşallah iyi benimki bodur olcak sanırımmafoldumben

ben yazmayı unutmuşumm cumartesi günü boyumuz 75 cm hala aynı kilomuz 10.400 çıktı ama üstünde bezi vardı neyse artık yani bu hesapla 200 gr almış oluyor

doğum kilosu 3250 boy 51cm
10 günlükken kilo 3600 boy ölçülmedi
1 aylıkken 4740 53 cm de boyumuzdu maşallah oğluma boyumuz az uzamış değilmiCADIARZU

selam kızlar az ewel kontrolden geldik yazayım dedim 8. ay boy:80 cm kilo ise:10500 gr olmuş... nasıl kızlar sizce

bugün gittik aşımız ve kontrolümüz vardı

bu gün tam 11 ay 23 günlüğüz

boy 77 cm

kilo 10.600

şaşırdım aslında bu ay hem boy atmış 2 cm hem 400 gr almışş:1shok::1shok:
bu ay gece mamalarını nerdeyse hiç yemedi sabaha kadar aç kaldı ama allahtan bizim sofradan baya yiyor e bide ekmek takıntıssı oldu bu ara çığlıklar atıyor ille ekmek verin diye tam buğday ekmeği ve ruşeymli ekmek koyuyorum çorbasına ve kahvaltısına onun dışında vermiyorum ama o istiyor ille kuru kuru yiyecek zilli herhalde ondan aldı kiloyuukaydirigubbakcemile3

selam kizlar ,konu acmisdim bir kisi haricinde kimse yazmamis,buraya yaziym bende ,benim bebisim 5 ay 1 hafdalik ,kilo 5650gr boy ise 63cm sizce nasil bana,diger bebeklerer oranla oldukca zayif ve kisa geliyor,dogum kilosu 2690 boyu ise 49 idi,kendimde ufak tefek yapidayim minyoum yani baba uzun sayilir demekki banami cekdi oglum ne...

4 aylıkken 7700 gr 65,5 cm oğlum
haftaya bi daha tartılıp ölçülücez ,15 günde bir boy ve kilo ölçtürüyoruz sağlık ocağı ve doktoru arasındaki randevularda 15 gün var insan merak etmiyo ne kadar aldı bu ay diyeee :)

slm kızlar benim oğluşum da 11 AY,14 GÜNLÜK.BOYUMUZ 80 CM KıLOMUZ 11.200KG.
YEMEK PROBLEMıMıZ VAR,TÜRLÜ OYUNLARLA YEDıRMEYE ÇALIŞIYORUZ.MESELA KAHVALTIYI YEMEK ıSTEMEYıNCE ARMUT RENDELıYORUM.YA DA YEMEK YEDıRıRKEN EN SEVDıĞı ŞEYLERı VERıYORUM ELıNE(ÇAY BARDAĞININ ııNE KAŞIK KOYUP KARIŞTIRMAK,GÜZELıM KAHVE FıNCAN TAKIMLARIMLA OYNAMAK::)))NE YAPALIM YESıN DE BAŞKA BıR ŞEY ıSTEMEM.

28.10.2009 çarşamba hastayız vesu çiçeği aşısı olduk muayenede
kilo 10.500
boy 79 cm çıktı hasta olduğumuzdan geçen aya göre 100 gr gitmiş bu haftada gitti bi okadar ama düzelince gene alırız kilomuzu inşallah hele bi sağlığımıza kavuşalımda bu kusmalar ve ishal geçsin tamamende hayırlısıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…