Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeklerimizin boy ve kilosu nasıl?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Doğum kilosu:3.390
1.ay kilosu :4.820
2.ay kilosu :5.720
3.ay kilosu :6.370
4.ay kilos :6.970
4.5 ay kilosu :7.200
5.ay kilosu :tarttırmayı unutum

ooooooooo bu sayfamızı gene boşlamışızz kızlarrr ceylin buay daha kontrolümüze gitmedik 17 si kontrolümüz var ama yarın yada öbür gün gidebiliriz neyse geçen ay boy 73,5 tu kilo 9.800 dü galiba kıyafet vardı üzerinde ama

tü tü maşallah Allah nazardan korusun :)

geçen hafta gittik dr a boy 72 kilo 9 590 dı üstelik ishal oldu gçtiğimiz günlerde o zaman kilo bile vermiştir kilo iyide boyu kısa mı ne aslında hiç durmadı ölçerken sıpa emin değilim yani yada kabullenemiyorum delikafaduldenaman neyse sağlıklı olsunda dr iyi dedi zaten

maşallah sayracım seninkide iyi boy kilo maşallah ama senin kaç aylıktı yav siz bizden büyüktünüz değilmii

bizim bu ay boyumuz 74,5 olmuş kilo 9.750 zayıfladı bebeğim yaw kızlarr yemiyor zilli zorla yemek yediriyomm uffffffffff inşallah fazla zayıflamaz kilo almıyor ona neysede bari zayıflamasın sağlığı bozulacak diye korkuyom ben sütü nasıl içiricem geceleri buna yaa

canım kilosu da boyu da oldukça iyi maaşallah sıkma canını diş çıkarma dönemidir iştahı açılır inşallah üzülme bende neler çekiyorum yedirirken ama pes etmiyorum tv sağolsun anam şu baby tv yokmu sağolsunlar çok işime yarıyo bilakis mama saatlerinde:)

kızlar benim bebeğim 7 ayını 1 hafta geçti geçen ay gittimde 9800 kilo 76 cm boyu çıkmıştı sizce nasıl? yarın kontrolümüz var inşallah iyi der drumuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…