- Konu Sahibi DreamLover
-
ekin yanlız damadını görmeliydin:1shok:
sürekli zeynoya ve asya ya kur yapıp durdu:icecream:
hatta yan masaya bilelülülülülülü
çok çapkın damadın ona göresengözlerimebaksanab
teşekkürler canım benim ismim zeynep kızım eylülsena tanıştığımıza memnun olduk teyzesi hem biz senin şirinciği çok sevdik öp onu benim yerime koklayarak öp Şenizçok geçmiş olsun cnm zeynebine, inşallah hemen düzelir
Şeniz
çok tatlılar maşallah
cnaım üzme kendini bak düzelmeye başlamış bile allah başka hastalık vermeincanlarım eylülsenamı dün doktoruna tekrar götürdüm sorun hala boğazında anlıyamıyorum :çok üzgünüm:neden oluyor okadarda dikkat ediyorum ilaçlarıda kullanıyorum anlamıyorum neden hala devam ediyor ah ananesi ah ben yoktum gripli halde kucağına alıp öpmüş yavrum ondan beri çekiyor senağlamabiz o kadar üzerine titredikçe yavrumda usandı yani bende ilaçlarında faydası yok sanki şimdi şükür dünden beri ateşi yokta rahat biraza.s allahım cümlemizin yavrularını tüm hastalıklardan kem gözden koruyp hayırlı uzun ömür nasip etsin bu arada dreamLover adaşım olan kızını koklayarak benim için öp resimlerine daha önce baktım aceleden nazar boncuğunu takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz
canım çok geçmiş olsun denoya ve sanaçok saol cnm bu yazın ortasında nasıl hasta oldum anlamadım
denizde hasta bende hastayım
anneme aldığım elbiseyi göstermek için girdim
sizede bir bakayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?