- Konu Sahibi DreamLover
yelizcim çok geçmiş olsun cnm, bende dün hastaydım bugün daha iyiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun kızlar
ben evdeyim ölüyorum
çok hastayım
ateşim gece 39,5 a çıkmış çok kötü üşütmüşüm
annem geldi denize bakmak için..
heryerim çok ağrıyor
canlarım eylülsenamı dün doktoruna tekrar götürdüm sorun hala boğazında anlıyamıyorum :çok üzgünüm:neden oluyor okadarda dikkat ediyorum ilaçlarıda kullanıyorum anlamıyorum neden hala devam ediyor ah ananesi ah ben yoktum gripli halde kucağına alıp öpmüş yavrum ondan beri çekiyor senağlamabiz o kadar üzerine titredikçe yavrumda usandı yani bende ilaçlarında faydası yok sanki şimdi şükür dünden beri ateşi yokta rahat biraza.s allahım cümlemizin yavrularını tüm hastalıklardan kem gözden koruyp hayırlı uzun ömür nasip etsin
bu arada dreamLover adaşım olan kızını koklayarak benim için öp resimlerine daha önce baktım aceleden nazar boncuğunu
takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz
![]()
kardeşimin nikahı için aldığım elbise bu..! nasıl?
canlarım eylülsenamı dün doktoruna tekrar götürdüm sorun hala boğazında anlıyamıyorum :çok üzgünüm:neden oluyor okadarda dikkat ediyorum ilaçlarıda kullanıyorum anlamıyorum neden hala devam ediyor ah ananesi ah ben yoktum gripli halde kucağına alıp öpmüş yavrum ondan beri çekiyor senağlamabiz o kadar üzerine titredikçe yavrumda usandı yani bende ilaçlarında faydası yok sanki şimdi şükür dünden beri ateşi yokta rahat biraza.s allahım cümlemizin yavrularını tüm hastalıklardan kem gözden koruyp hayırlı uzun ömür nasip etsin
bu arada dreamLover adaşım olan kızını koklayarak benim için öp resimlerine daha önce baktım aceleden nazar boncuğunu
takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz
saolun kızlar
ben evdeyim ölüyorum
çok hastayım
heryerim çok ağrıyor
doğru dedin şimdik dana uyuyordur halaa
gıı müü kalkk çabukkk:mymeka:
yüzün gözün şişmi gidecen buluşmayaa delüüülülülülülülü
takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz[/QUOT
geçmiş olsun canım üzülme tez zamanda iyileşir inşallah bebişin
![]()
kardeşimin nikahı için aldığım elbise bu..! nasıl?
günaydın kızlar, iyi bi haftasonu diliyorum hepinize
müüü ve eda kızlar buluşuyomuyuz, nerdesiniz
dün akşam acayip hastaydım
bi baş dönmesi ve mide bulantısı sormayın
gelmekten hiç umusum yoktu ama bugün daha iyiyim, çok şükür
günaydın kızlar
dream canım geçmişolsun havalardandır canım
neyseki bugün iyiymişin fotoları bekliyoz danamm
müü danasına söyle fazla tıkınmasın birde benim
yerime öp tamammı canımm
tatarcım nazında üstte 4 altta 2 dişi vardı şimdi alttan 2 dişin yanlarında çıktı
çok kafaya takmayın diş meselesini çıkarır elbet
dişlerin geç çıkması daha iyiymiş canım çabuk çürümezmiş ezginin maşallah taş gibi dişleri var
ezginin arkadaşlarının hep çürümüş
ezgi 1 yaşından sonra diş çıkarmaya başlamıştıı
çok geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşirsina.s.saolun kızlar
ben evdeyim ölüyorum
çok hastayım
heryerim çok ağrıyor
sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim..a.s..yelizcim çok geçmiş olsun cnm, bende dün hastaydım bugün daha iyiyim