Bebeklerimiz ve Biz

çok saol cnm bu yazın ortasında nasıl hasta oldum anlamadım
denizde hasta bende hastayım
anneme aldığım elbiseyi göstermek için girdim
sizede bir bakayım dedim..

canlarım eylülsenamı dün doktoruna tekrar götürdüm sorun hala boğazında anlıyamıyorum :çok üzgünüm:neden oluyor okadarda dikkat ediyorum ilaçlarıda kullanıyorum anlamıyorum neden hala devam ediyor ah ananesi ah ben yoktum gripli halde kucağına alıp öpmüş yavrum ondan beri çekiyor senağlamabiz o kadar üzerine titredikçe yavrumda usandı yani bende ilaçlarında faydası yok sanki şimdi şükür dünden beri ateşi yokta rahat biraz:emir_bebek:a.s allahım cümlemizin yavrularını tüm hastalıklardan kem gözden koruyp hayırlı uzun ömür nasip etsin:nazar: bu arada dreamLover adaşım olan kızını koklayarak benim için öp resimlerine daha önce baktım aceleden nazar boncuğunu:nazar: takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz

109949050ma3.th.jpg

kardeşimin nikahı için aldığım elbise bu..! nasıl?

Son düzenleme:
canlarım eylülsenamı dün doktoruna tekrar götürdüm sorun hala boğazında anlıyamıyorum :çok üzgünüm:neden oluyor okadarda dikkat ediyorum ilaçlarıda kullanıyorum anlamıyorum neden hala devam ediyor ah ananesi ah ben yoktum gripli halde kucağına alıp öpmüş yavrum ondan beri çekiyor senağlamabiz o kadar üzerine titredikçe yavrumda usandı yani bende ilaçlarında faydası yok sanki şimdi şükür dünden beri ateşi yokta rahat biraz:emir_bebek:a.s allahım cümlemizin yavrularını tüm hastalıklardan kem gözden koruyp hayırlı uzun ömür nasip etsin:nazar: bu arada dreamLover adaşım olan kızını koklayarak benim için öp resimlerine daha önce baktım aceleden nazar boncuğunu:nazar: takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz

çok geçmiş olsun cnm zeynebine, inşallah hemen düzelir
Şeniz

zayıfladın çıtır oldun tabi giyersin böyle elbiseleri harika olursun içinde
resim çeker eklersin
bizde doya doya bakarız

canım üzülme böyle böyle büyüyecekler egede hastanaede kaldı serum takıldı ateşi düşmedi neler neler ama bebekler hep böyle büyüyecek sende üzülme artık.en kısa zamanda kızın iyileşir inşallah:nazar:
öpüyorum kızını ve seniŞeniz

doğru dedin şimdik dana uyuyordur halaa
gıı müü kalkk çabukkk:mymeka:
yüzün gözün şişmi gidecen buluşmayaa delüüülülülülülülü

delüüüüüüüüüüü geç kalktık biraz herhalde yoruldum dün nan mutfağımı temizlediğm akşam bende ev pohhhhhhhhhhhhh götürüyor yarın inşallah temizlik yapıcam:lepi:
daha duş alıcam ege danası peşimde bırakmıyor bir saniye kocişim zaten ayrı bir alemtatlicadiarzu

canlarım eylülsenamı dün doktoruna tekrar götürdüm sorun hala boğazında anlıyamıyorum :çok üzgünüm:neden oluyor okadarda dikkat ediyorum ilaçlarıda kullanıyorum anlamıyorum neden hala devam ediyor ah ananesi ah ben yoktum gripli halde kucağına alıp öpmüş yavrum ondan beri çekiyor senağlamabiz o kadar üzerine titredikçe yavrumda usandı yani bende ilaçlarında faydası yok sanki şimdi şükür dünden beri ateşi yokta rahat biraz:emir_bebek:a.s allahım cümlemizin yavrularını tüm hastalıklardan kem gözden koruyp hayırlı uzun ömür nasip etsin:nazar: bu arada dreamLover adaşım olan kızını koklayarak benim için öp resimlerine daha önce baktım aceleden nazar boncuğunu:nazar: takmadan ayrıldım bi ara uğrar takarım hepinizin bebişlerini koklayarak öpüyorum unutmadan bebişlerimizin yaşını gösteren çizelge nereden yapılıyo bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim kızzım uyanmadan duş alıcam öpüldünüz dünyanın en güzel anneleri ŞenizŞeniz[/QUOT

geçmiş olsun canım üzülme tez zamanda iyileşir inşallah bebişin

günaydın kızlar, iyi bi haftasonu diliyorum hepinize
müüü ve eda kızlar buluşuyomuyuz, nerdesiniz
dün akşam acayip hastaydım
bi baş dönmesi ve mide bulantısı sormayın
gelmekten hiç umusum yoktu ama bugün daha iyiyim, çok şükür

yevrüm geçmiş olsun sendemi hastasın hay allah ya benneyaptımki
canım gelecem tabi ekermiyim senüüüüüüüüüüüüüjeyyarjeyyar

günaydın kızlar
dream canım geçmişolsun havalardandır canım
neyseki bugün iyiymişin fotoları bekliyoz danamm
müü danasına söyle fazla tıkınmasın birde benim
yerime öp tamammı canımm

tatarcım nazında üstte 4 altta 2 dişi vardı şimdi alttan 2 dişin yanlarında çıktı
çok kafaya takmayın diş meselesini çıkarır elbet
dişlerin geç çıkması daha iyiymiş canım çabuk çürümezmiş ezginin maşallah taş gibi dişleri var
ezginin arkadaşlarının hep çürümüş
ezgi 1 yaşından sonra diş çıkarmaya başlamıştıı

nan delüüüüüüüüüüüüüüüüü sabah nutiş yedim işte canıma değsünnnnnnnnn emem gram kilo almadan geçen akşamki yemeklerden sonra nan hala 67,5 kg he heeeeeeejeyyar

saolun kızlar
ben evdeyim ölüyorum
çok hastayım
ateşim gece 39,5 a çıkmış çok kötü üşütmüşüm
annem geldi denize bakmak için..
heryerim çok ağrıyor
çok geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşirsina.s.

yelizcim çok geçmiş olsun cnm, bende dün hastaydım bugün daha iyiyim
sanada geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim..a.s..

kızlar oğlum bugün tam 7 aylık oldu:lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
zaman ne kadar çabuk geçiyor. hamileyken doğuma ne kadar kaldı diye gün gün sayardım ama 7 ay nasıl geçti anlamadım...

kızlar mrb. herkeze keyifli bir hafta sonu diliyorum..
T.S kılıç cım Allah kavuştursun cnm. Hayırlısıyla gider gelir inş..
Dream geçmiş olsun bitanem.. bugün daha iyimişsin sevindim canikom..
Yeliz cim sana da geçmiş olsun bitanem.. klimamı çarptı acaba.. Elbise de çok zarif güle güle kullan cnm..
Berfinsena bebişine de çok geçmiş olsun cnm. Acill şifalar diliyorum..

Hımm burnuuma buluşma kokuları geliyor yine. müü, dream buluşuyonuzmu danalar.. Hadi iyi eylenceler fotoları merakla bekliyorum..ahh yakın olsam gelirdimm yaa..sizi yüzyüze tanımak çok istiyorum. Ama nasip belki birgün olur..

Back