- Konu Sahibi DreamLover
-
özüm nice senelere canım bol kutlamlı bir ay olmuş
mirror ve ekinnaz her sayfada siz varsınız yine iki dünür kimseye fırsat vermiyonuz yaaa
zehra resimlerinize baktım zeynep süper çıkmış tabiii sende kayınvalidemlerdeyim çok uzun süre oturup yorum yazamadım sonra telafi ederim
ebrar emeklemeye başladı şimdilik bir iki ancak gidiyor gittiğinden fazlasınına geri geliyor zaten mehteranlar gibi
mavice gözün aydın canım ablanlar gelmiş
Canım o aylarda Mert de öyleydi, dişten diyoduk. Diş kaşıyıcısı almıştım ama onu istemedi. Dişi çıkmadı o zaman, sonra da geçti. Diştense inşallah kolay çıkarır.
bana kalsa 30 umu beklerdım dogurmaya
genciz daha 10 tane dogururuz merak etme :sm_cool:
yok be canım iyiki doğurmuşuz yaş geçtikce daha zor olurdu inan:bbo:
zor gelirdi çalışan garuuu için daha zor vallatatlicadiarzu
uzunca bir aradan sonra merhabalar bebekler ve annişler topiği hepiciğinizi sevgiyle kucaklar bebelerinizi mıncıklarımŞeniz
uzunca bir aradan sonra merhabalar bebekler ve annişler topiği hepiciğinizi sevgiyle kucaklar bebelerinizi mıncıklarımŞeniz
nan dream garusu kaçta buşuluryoruz breeeeeeeeeee bir ses virrrrrrrrrrrr:dance:
yok be canım iyiki doğurmuşuz yaş geçtikce daha zor olurdu inan:bbo:
zor gelirdi çalışan garuuu için daha zor vallatatlicadiarzu
dur o kadar karamsar olma nereye gecıyo daha yas duyanda 45 e felan geldık sanıcak
ıkıncıyı dusunmuyosun galıba
yok canım karamsarlık değil benimki realite sadece şu anda yaşadığım şartalrda ikinciyi düşünmüyorum açıkcasııııııııııısırnaşık şey
nan dedim ya 3 gibi iyimi diye
iyi oku danam:mymeka:
edadan ses yok sanırım:sm_confused:
delü ikinci bebeğü düşünmüyonmu sen
hem yaşında ne var canım taş gibisin maşallah çıtır garuuu snüü:lepi:
sende haklısın ama bence tek cocuk daha kotu benim esımde tek cocuk ve ınan kardes gıbısı yok
iyiyiz oğluşumla kızlar napalım yürümeye başladı uzun zamandır.. ama bu aralar hasta ve oyüzden yarınki buluşmaya gelemeyeceğim çünkü sizin kuzularada bulaştırır.. ama birdahaki sefere inşallah aranızda olacağım.. kızlar kilolar ne alemde bilhasssa egenin anası 66 mısın hala inebildin mi bir yerlere.. ekincim saol iyiyim napıyım kilo derdinde koşturup duruyorum.. sen nasılsın..
yevrüm taş gibilik değüüül mesele sen benim kaçkişilik hayat yaşadığımı biliyonmu delüüüüüüüüü evde
kimlerle yaşıyorsun kız hiç haberimiz yok.. senin bebişine annen mi kayınvaliden mi bakıyordu tatlımcım?
teşekkür ederim canım kızım bu aralar çok huysuz normalde çok sakin bir bebekti kızım 8 aylık oldu dişlerinide yarmadı daha onların çabasımı var doktoru sıcaklardan diyor ama bence dişlerden bebişini benimiçin koklayarak öp canımgeçmiş olsun canım neyi vardı kızının
umarım şimdi iyidir canımm
bende bebeğimi boynundan koklayarak öperim çok güzel kokuyorlar gerçekten
hoşunada gidiyor benim zilli kızımın
sağol teyzesi ama sevinemedim bu gece ateşi yine yükseldi bugün doktora götürdüm akşama tahlil sonuçlarını alıp tekrar gideceğiz doktora inşallah kötü birşeyi yoktur yavrumun senağlamagünaydın berfinsena,
kızın iyileşmiş çok sevindim,ne dedi doktor neyi varmış tam olarak:uhm:
canım benim sağol emmesi hala düzene binmedi ama ben kandırıp veriyorum çok iştahsız bu ara ve yine ateşi çıktı yavrum annesini hiç üzmezdi şimdi uyuyor duş aldırdım biraz rahatça uyusa dinlenirdi ama 10dakikalık uykusu var biraz da zayıfladı gibi geliyor bana yavruma nazar oldu çok söylüyorlar hiç söylemeye gelmiyor canım ben doktordan gelince yazarım dua edin bebişim iyileşsin yine neşeli iştahlı sağlıklı eylülsenam olsun senağlamabebişlerinizi benim için öpüncanım bebişinin daha ii olmasına çok sevindim burada birbirimizden güç almak birbirimiz tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz.... geçmiş olsun canım o huysuzlukta bir süre devam eder sonra normale döner canım öpüyorum bebişini ve senia.s.
valla canım bizde aynı kilo derdine düştükiyiyiz oğluşumla kızlar napalım yürümeye başladı uzun zamandır.. ama bu aralar hasta ve oyüzden yarınki buluşmaya gelemeyeceğim çünkü sizin kuzularada bulaştırır.. ama birdahaki sefere inşallah aranızda olacağım.. kızlar kilolar ne alemde bilhasssa egenin anası 66 mısın hala inebildin mi bir yerlere.. ekincim saol iyiyim napıyım kilo derdinde koşturup duruyorum.. sen nasılsın..
yevrüm aslında sorun yok Allah var çok iyi herşey herkes ama zor canım durumlar yani ya annem ya kayınvaldem bende kalıp bakıyorlar sıra ile çok iyiler ama eşimi özlüyorum işte v.s v.s yazmayayım benim kociş arada uğrayıp okur birde yanlış anlar yazdıklarımı anlat anlatabilirsen sen çaktın köfteyisengözlerimebaksanab
teşekkür ederim canım kızım bu aralar çok huysuz normalde çok sakin bir bebekti kızım 8 aylık oldu dişlerinide yarmadı daha onların çabasımı var doktoru sıcaklardan diyor ama bence dişlerden bebişini benimiçin koklayarak öp canım
sağol teyzesi ama sevinemedim bu gece ateşi yine yükseldi bugün doktora götürdüm akşama tahlil sonuçlarını alıp tekrar gideceğiz doktora inşallah kötü birşeyi yoktur yavrumun senağlama
canım benim sağol emmesi hala düzene binmedi ama ben kandırıp veriyorum çok iştahsız bu ara ve yine ateşi çıktı yavrum annesini hiç üzmezdi şimdi uyuyor duş aldırdım biraz rahatça uyusa dinlenirdi ama 10dakikalık uykusu var biraz da zayıfladı gibi geliyor bana yavruma nazar oldu çok söylüyorlar hiç söylemeye gelmiyor canım ben doktordan gelince yazarım dua edin bebişim iyileşsin yine neşeli iştahlı sağlıklı eylülsenam olsun senağlamabebişlerinizi benim için öpün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?