Bebeklerimiz ve Biz

nan nazar etme nolur çalış seninde olur demişlerrrrrrrrrrnaniknanik
topik açuk yevrüm 24 saat gel sörfünü yap sendeeeeeeeeeeeeeeeeesırnaşık şey
ebrara maşallah yakında ayaklanır artıkınnnnnnnnnnn güzel günler seni bekliyorjeyyarjeyyar

uzunca bir aradan sonra merhabalar bebekler ve annişler topiği hepiciğinizi sevgiyle kucaklar bebelerinizi mıncıklarımŞeniz

Canım o aylarda Mert de öyleydi, dişten diyoduk. Diş kaşıyıcısı almıştım ama onu istemedi. Dişi çıkmadı o zaman, sonra da geçti. Diştense inşallah kolay çıkarır.

inşallah canım bende aldım diş kaşıyı ama sevmedı,kullanamadık
salatalık ve havuç daha cok hosuna gıttı yavrumun
saol canım a.s.

uzunca bir aradan sonra merhabalar bebekler ve annişler topiği hepiciğinizi sevgiyle kucaklar bebelerinizi mıncıklarımŞeniz

hoşgeldin canımma.s.
nasılsın uzun zamandır yosun canım oğluşun nasıl artık yürümeye
başlamıştırgamyoncuiremsu

dur o kadar karamsar olma nereye gecıyo daha yas duyanda 45 e felan geldık sanıcak
ıkıncıyı dusunmuyosun galıba

yok canım karamsarlık değil benimki realite sadece şu anda yaşadığım şartalrda ikinciyi düşünmüyorum açıkcasııııııııııısırnaşık şey

yok canım karamsarlık değil benimki realite sadece şu anda yaşadığım şartalrda ikinciyi düşünmüyorum açıkcasııııııııııısırnaşık şey

sende haklısın ama bence tek cocuk daha kotu benim esımde tek cocuk ve ınan kardes gıbısı yok

iyiyiz oğluşumla kızlar napalım yürümeye başladı uzun zamandır.. ama bu aralar hasta ve oyüzden yarınki buluşmaya gelemeyeceğim çünkü sizin kuzularada bulaştırır.. ama birdahaki sefere inşallah aranızda olacağım.. kızlar kilolar ne alemde bilhasssa egenin anası 66 mısın hala inebildin mi bir yerlere.. ekincim saol iyiyim napıyım kilo derdinde koşturup duruyorum.. sen nasılsın..

nan dedim ya 3 gibi iyimi diye
iyi oku danam:mymeka:
edadan ses yok sanırım:sm_confused:

nan ne vuruyon bakiiim delüüü:çok üzgünüm: sen tamam demedin uygunmu didin sadece ededan haber yokmu demin buradaydı yaaaaaaaaaaaaa.s
neyse akşam giremem nete belkim yarın ordayım inşallah caniiimsırnaşık şey

delü ikinci bebeğü düşünmüyonmu sen
hem yaşında ne var canım taş gibisin maşallah çıtır garuuu snüü:lepi:

yevrüm taş gibilik değüüül mesele sen benim kaçkişilik hayat yaşadığımı biliyonmu delüüüüüüüüü evde:a015:

sende haklısın ama bence tek cocuk daha kotu benim esımde tek cocuk ve ınan kardes gıbısı yok

canım evet bencede kötü tekkardeş ama bakalım şartalr daha uyguna gelirse inşallah doğurmayın bende çok isterim zaten nasip artık hele bir ege biraz daha büyüsünde

canım geçmiş olsun :çok üzgünüm:
inşallah bir dahakine o zaman:teytey:
yevrüm ne 66 sı 67,5 kg ım hala ve bu aralar danalarrrrrrrrrrrrr gibi yemeye başladımmmmmmmsırnaşık şey:dance:

yevrüm taş gibilik değüüül mesele sen benim kaçkişilik hayat yaşadığımı biliyonmu delüüüüüüüüü evde

kimlerle yaşıyorsun kız hiç haberimiz yok.. senin bebişine annen mi kayınvaliden mi bakıyordu tatlımcım?

yevrüm ne 66 sı 67,5 kg ım hala ve bu aralar danalarrrrrrrrrrrrr gibi yemeye başladımmmmmmm

ye canım boşver takma zaten gayet iyi bir kiilodasın insan diyet diyet kafayı yiyor vallla ya

yevrüm aslında sorun yok Allah var çok iyi herşey herkes ama zor canım durumlar yani ya annem ya kayınvaldem bende kalıp bakıyorlar sıra ile çok iyiler ama eşimi özlüyorum işte v.s v.s yazmayayım benim kociş arada uğrayıp okur birde yanlış anlar yazdıklarımı anlat anlatabilirsen sen çaktın köfteyisengözlerimebaksanab

geçmiş olsun canım neyi vardı kızının
umarım şimdi iyidir canımm
bende bebeğimi boynundan koklayarak öperim çok güzel kokuyorlar gerçekten
hoşunada gidiyor benim zilli kızımın
teşekkür ederim canım kızım bu aralar çok huysuz normalde çok sakin bir bebekti kızım 8 aylık oldu dişlerinide yarmadı daha onların çabasımı var doktoru sıcaklardan diyor ama bence dişlerden bebişini benimiçin koklayarak öp canım

günaydın berfinsena,
kızın iyileşmiş çok sevindim,ne dedi doktor neyi varmış tam olarak:uhm:
sağol teyzesi ama sevinemedim bu gece ateşi yine yükseldi bugün doktora götürdüm akşama tahlil sonuçlarını alıp tekrar gideceğiz doktora inşallah kötü birşeyi yoktur yavrumun senağlama

canım benim sağol emmesi hala düzene binmedi ama ben kandırıp veriyorum çok iştahsız bu ara ve yine ateşi çıktı yavrum annesini hiç üzmezdi şimdi uyuyor duş aldırdım biraz rahatça uyusa dinlenirdi ama 10dakikalık uykusu var biraz da zayıfladı gibi geliyor bana yavruma nazar oldu çok söylüyorlar hiç söylemeye gelmiyor canım ben doktordan gelince yazarım dua edin bebişim iyileşsin yine neşeli iştahlı sağlıklı eylülsenam olsun senağlamabebişlerinizi benim için öpün

valla canım bizde aynı kilo derdine düştük
oğluşuna geçmiş olsun canım

anladım bebeğümmçaktım köfteyi benn

canım umarım hemen iyileşir kızın çok üzüldüm tekrar ateşlenmesine:çok üzgünüm:
tahlil sonuçları çıkınca bizede haber ver olurmu.
çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…