Bebeklerimiz ve Biz

canımm günaydınnn
kızının fotolarına baktım oy oy o ne güzellik bayıldım çok tatlı çok şekerr
allah nazarlardan korusun yavrunu maşallahhh tütütütü 41 kere maşallahh:nazar::nazar:

sağol ekincim hepimizin çocuklarını:1hug: rabbim nazarlardan korusun

kızlar ne zman ek gıdaya basladınız ?
kızım gecelerı cok uyanıyordu,3 gunden berı aptamil nite devam sutu verıyorum yatırmadan once 90 milim cok guzel uyuyor ,onun dısında bısey vermıyorum
cok mu erken basladım acaba?:uhm:

canım bende 3-4 ay arası veriyordum aptamil süt ,arada sütüm azaldığında yada yetmediğinde birşey olmaz ama emziremeye davem et süt kapasiğtenden çalma göğsün boşaldığında gerçekten aptamile başvırŞeniz
hayırdır datlum derdim varsa paylaş bizimle
ne işin var bakayım o topiklrede.
şaka biryana bende bazen bakıyorum ne çok derdi var insanların halimize şükredelim

günaydın canım romantik takıldınız yani.afiyet olsun
oğluşunada aferin bu sate kadar uyuyor maşallahhhh

günaydın canım.diş olabilir canım.
belkide gezmek istiyor yavrucakkk

yok nan benüm değil başkalarının derdü var ama çok enteresan olaylar bebeişim film gibi caniiim:1shok:

kız delü nerde ne zaman buluşuyorsunuz niye haberim yok benim bakiyim:dilcikar:

yevrüm istanbıldaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeyzehra ben eda olacak sanırsam şümdülük gelen varsa peklerüz anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlülülülülülü ani bir kararla oldu yevrüm çok planlu değil dün gece kocamı iknaynan geçtü nansengözlerimebaksanabkafamçokkarıştı

mirrorcum kilosunu sormuşsun nerden cevap verceğimi bilemedim :roflol: o kadar kilolu bebek değil berra şu an 9300 boyuda 76 cm di.

özüm ve semiha valla gözümüz gönlümüz açıldı sabah sabah maşallah hem berra hemde mert çok güzeller Rabbim nazardan saklasın ikisinide:nazar::nazar:

canım bende 3-4 ay arası veriyordum aptamil süt ,arada sütüm azaldığında yada yetmediğinde birşey olmaz ama emziremeye davem et süt kapasiğtenden çalma göğsün boşaldığında gerçekten aptamile başvırŞeniz

yok nan benüm değil başkalarının derdü var ama çok enteresan olaylar bebeişim film gibi caniiim:1shok:

yevrüm istanbıldaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeyzehra ben eda olacak sanırsam şümdülük gelen varsa peklerüz anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlülülülülülü ani bir kararla oldu yevrüm çok planlu değil dün gece kocamı iknaynan geçtü nansengözlerimebaksanabkafamçokkarıştı

delü ben bu aysonu oraya gelecektim o zaman buluşsaydıkk:mymeka:
gerçi benim işim belli olmaz ablamın durumuna bağlı hasta olursa hiç biyere çıkamam
fotoları bekliyoz bebeğümmm:lepi:

yevrum ben daha 23 yaşındayım :teytey:

nan havamı atıyon bize delüüüüüüüüüüüülülülülülülü:dilcikar: maşallah genç annesin yaniii:nazar:

mirrorcum kilosunu sormuşsun nerden cevap verceğimi bilemedim :roflol: o kadar kilolu bebek değil berra şu an 9300 boyuda 76 cm di.

kaç aylık nan berra takvimleri göremiyom ben:çok üzgünüm: bu arada maşallah bence gayet iyi kilosuuuuuuuuu:nazar:

delü ben bu aysonu oraya gelecektim o zaman buluşsaydıkk:mymeka:
gerçi benim işim belli olmaz ablamın durumuna bağlı hasta olursa hiç biyere çıkamam
fotoları bekliyoz bebeğümmm:lepi:

ne vuruyon nannnnnnnnn:çok üzgünüm: zehra danası istedi tatile çıkacakmış dream garısı bu hafta olsun didi ben ne bilem senin geleceğini:bbo: hem sorun değil yine buluşuruz anacım ben kocamı tekrar ikna ederrim nasılsa:bbo::icecream:sengözlerimebaksanab
sen yeterki gel danamlülülülülülü

nan ekin garısı berra didi ya kız aşağıda tikkatli olsana nan:mymeka: albümdede vardıııııııııııııııııııııııııııııııılülülülülülü
gelünüm nasıl bakim bugün hemen gelinimin resümleriniçeközledim nan tembel garıııııııııııııııı yeni resim isterim çabıkkkkŞeniz

çıtırr garuuuuuuuuuu
gerçi bende 23 yaşında anne oldum
artık yaşlandık anacımm

bu arada tatlı kızının ismi ne canım takvimde yazmıyorr

yevrüm yaşlıyız maşlıyız emme mihrap yerinde mermer gibi hatunuz bizde lülülülülülüsırnaşık şey
nan ben en yaşlı anneyim galiba aranızda 28 yaşında anne oldum benfisfisfis

kaç aylık nan berra takvimleri göremiyom ben:çok üzgünüm: bu arada maşallah bence gayet iyi kilosuuuuuuuuu:nazar:[/QUOTE]

bugün tam 10 aylık berram

nan ekin garısı berra didi ya kız aşağıda tikkatli olsana nan:mymeka: albümdede vardıııııııııııııııııııııııııııııııılülülülülülü
gelünüm nasıl bakim bugün hemen gelinimin resümleriniçeközledim nan tembel garıııııııııııııııı yeni resim isterim çabıkkkkŞeniz

delü açız heralde kafa yerinde değülküü
şimdi hatırladım

benüm delü kızı reim çekmek çok zor yavrum
bi yerinde durmazki makinayı almaya çalışır yüzünü döner
oaraya buraya kaçar bugün bir ara çekmeye çalışırım bebeğüm
sen iste yeterküüü:lepi:

kaç aylık nan berra takvimleri göremiyom ben:çok üzgünüm: bu arada maşallah bence gayet iyi kilosuuuuuuuuu:nazar:

bugün tam 10 aylık berram[/QUOTE]
maşallah 10.ayınız a:nazar: yaşına birşey kalmamaış ...kilosuda aynıa göre züperrrrrr

:nazar:ekincim mirrorum siz bizlere taş çıkarırsınız yaww

heeee taşmı kayamı bilmem yevrümmm ama yaşımız geçti eccükte olsa:1closedeyes:

delü açız heralde kafa yerinde değülküü
şimdi hatırladım

benüm delü kızı reim çekmek çok zor yavrum
bi yerinde durmazki makinayı almaya çalışır yüzünü döner
oaraya buraya kaçar bugün bir ara çekmeye çalışırım bebeğüm
sen iste yeterküüü:lepi:

yimedinmi kahvaltıyı nan ne açlığı buuuuuuuuuuu delüüülülülülülülü
uyurkene çek nan resmini o zaman gelünümün:lepi: kaş kg oldu nan gelinim biizm dana 14,8 kg herhal bouyda 89 cm felean:1shok: iyi bak gelinime haaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka::asigim:
ben dün yine dondurma götürdüm nan misafilerim vardı ya yasmin pirinçten pilav yaptım ilk defa nan süper oluyormuş bende yedümmmm:icecream: rus salatası felan dün tam bir facia idi kesin kilo alırım şimdi ben..kafamçokkarıştı

berra yı yıkadım,karnını doyurdum,şimdide uyuttum.azcıkta ben yatayım bari.hemen kalkar nasıl olsa

Back