Bebeklerimiz ve Biz

özümcüm şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
ailenle sevdiklerinle

ayrıca yaşınıda hiç göstermiyorsun çıtır senüüü

Özümcüm nice senelere eşinle oğlunla sağlıkla vede mutlulukla inşallah

Teşekkür ederim kızlaar! Oğlumla aynı ayda doğduk. Temmuzda bi de evlilik yıldönümümüz var. Temmuz'u çok seviyoom. :sm_cool:

selam kıslar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar... misafirim var bursadaki kız kardeşim geldi geçmiş mesajlara baktım herşey yolunda bu aradada özüm cüm şimdiden mutlu ve uzun seneler tatlım... mirrorum ekinim dreamım özüm edacım monpetitim daha yazamadığım kimler varsa hepinize ailenizle mutlu ve huzurlu bir haftasonu diliyorum hepinizi öptüm hoççakalın anacımmmmm....:1hug::lepi:

hoşgeldin canım biz iyiyiz canım sen nasılsın
misafirin var demek hemide kardeşin ne güzel bende özledim kardeşlerimi
sanada iyi hafta sonları canım öpüyorumŞeniz

canım kızın 4 aylıkdı değilmi.
emziriyormusun.eğer emziriyorsan sütün az geliyorsa verebilirsin
bende 3 aydan sonra devam sütü vermeye başlamıştım sütüm azdı

canım 5 aylık oldu kızım ,sutum yetıyomu bılmıyorum ,ama bu ay cok az kılo aldı 20 gunde 260 gram almıs ondan endıselıyım,bıraz bıraz baslıyımmı dıyorum

canım gözün aydın kardeşin gelmişa.s
sanada güzel haftasonları şimdidena.s.
dün akşam hedaye aldınmısırnaşık şey

canım 5 aylık oldu kızım ,sutum yetıyomu bılmıyorum ,ama bu ay cok az kılo aldı 20 gunde 260 gram almıs ondan endıselıyım,bıraz bıraz baslıyımmı dıyorum

hoşgeldin canım gerçekten 20 güne az klo almış
keşke doktoruna danışsaydın.
ben kendi fikrimi söyliyim canım.bende 3 4 aydan sonra ek devam sütü verdim
sütüm azdı sütümü sağdım 50 ml bile dolmadı o günden sonra ek mama başladım
zaten sürekli huzursuzdu bebeğim meğersem açmış yavrum
mamaya başlayınca düzene girdi uykusuda
az çok sütünün yetmediğini anlarsın canım
aç olduğunu düşünüyorsan devam sütü ver canım emzirmeyede devam tabi

yevrüm yaşlıyız maşlıyız emme mihrap yerinde mermer gibi hatunuz bizde lülülülülülüsırnaşık şey
nan ben en yaşlı anneyim galiba aranızda 28 yaşında anne oldum benfisfisfis

aşk olsun neremiz yaşlı yasakkelime
bende 28 yasında anne oldum

özüm nice senelere canım bol kutlamlı bir ay olmuş
mirror ve ekinnaz her sayfada siz varsınız yine iki dünür kimseye fırsat vermiyonuz yaaa
zehra resimlerinize baktım zeynep süper çıkmış tabiii sende kayınvalidemlerdeyim çok uzun süre oturup yorum yazamadım sonra telafi ederim
ebrar emeklemeye başladı şimdilik bir iki ancak gidiyor gittiğinden fazlasınına geri geliyor zaten mehteranlar gibi
mavice gözün aydın canım ablanlar gelmiş

danıstım canım doktorum bırazda sıcaklara bagladı ve beklememızı soledı 15 gun sonra tekrar kontrol edelım dedı ,bende beklıyım dıyorum 15 gun daha inşallah alır bıraz kılo zaten 1 ay sonra ek gıdalara tamamen baslıcaz ,devam sutunu gece yatırıken 3-4 gundur 90 milim verıyorum,guzel uyuyor
tesekkur ederıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…