Bebeklerimiz ve Biz

Bebeğim 6 aylık oldu gece sürekli uyanıyor delircem ya gündüz yerine koyuyorum ağkıyo oturtuyorum kucak istiyo sürekli sürekli beni gezdir benle ilgilen diyor bedenim çok yoruldu inanaın kendime dahi bakmayı bıraktım benim gibi olan varmı çare bulan varmı yardım

Güle güle büyütün şansı bahtı görkemli olsun bebeğinizin

sağol canım, sen de güle güle büyüt bebişini.

bebişin kucağa alışmış, benim büyük oğlum 2 aylıkken yapışık dolaşıyoduk, 10 dk. uyumuyodu beşiğinde. annem geldi 2 aylık olunca ben de işe başlıycaktım olmaz böyle dedi, emzirince hemen yatağa koydurdu, ben kucakta tutmayı seviyodum, bi de emziğe aıştırdı 2 aylık olmuşken, o da rahatlatıyo ama seninki 6 aylık alışmamışsa artık almasanırım.gece-gündüz ayırt ediyor mu, gece sessiz ve loş ışıkta, gündüz aydınlık ve sesli ortamda uyuyor mu bu önemli. bi de gece alt değiştirme canım. bunları yapmana rağmen uyumuyorsa bilmiyorum ama...

Aynen senin gibiydim canım bende.. Oğlum tek başına oynamak istemez durmaz tuvalete bebek arabasıyla gideriz yemeği mutfakla salon arasında mekik dokuyarak yaparım reklamlar kurtarıcım olur gündüz ayakta sürekli gecede beşikte sürekli sallayarak uyurdu ve hala da öyle . Kaldı ki oğlum 10. ayına girecek sadece biraz daha kendi kendine yetmesini öğrendi.Ama o günleri şimdi çok özlüyor ve işe başlayacağım için hüngür hüngür ağlıyorum. Diyeceğim o ki bazı bebeklerin doğası böyle ve öyle kabul etmek gerekiyor . Bebeğinle geçireceğin her anın tadını çıkar ve seni çok çok iyi anlıyorum bunu bil.

Son düzenleme:

vala alah sabır versin biz buyutk te rahatladıkk

eveett kızlar kardeşi :)))) ayın 13 ünde 4 aylık olcek Kuzey...
nasılsın Zehracım çocuklar nasıl?
Zeynep sende ne var ne yok Albina nasıl sende yok mu kardeş?

maşallah ayşegülcümm çok sevindimmmmm
hayırlı uğurlu olsunnnn , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnmm inşallah
iyiyi valla bizde de ne olsun
yuvarlanıp gidiyoruz :86:

aa ne güzel cnm yaa.. Allah analı babalı büyütsün..
Ali abi oldu demek ..
bizde yok daha kardeş..
bi müddet daha düşünmüyorum cnm benn...

kızlar mrb nasılsınnn faceye takılınca unuttum valla burayı ama artık burdayımmm :))

aysegulcum canım hayırlı olsun bebısın masallalhhh nasılda tatlı

bızde ıkıncıyı yapmaya karar verdık arda pasam benım kardesım neden yok demeye basladıı cok ıstıyo bakalım bu ay hamıle kalma calısmalarındayım hayırlısı artıkk

sagolun kızlarrrr :)) evet ya canlasın eskı zamanlarına donsun topıgımızzzz

bakalımm pren mı prenses mı saglıklı olsundaaa :))

Slm arkadaşlar.Benimde bi oğlum var...bide kızım oldu oğlumkardes kardeş diye tutturunca oluverdi hemde kız istiyodu:) istediği oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…