Bebeklerimiz ve Biz

esmacım çok geçmiş olsun canımm, alla allah yyaa, dondurmada enfeksiyon mu vardı acaba
çk geçmiş olsunn,allahım şifa versin tez zamandaa, ah şu ateşli hastalıklar bi bitsee, aaah bi bünyeleri kuvvetlensee
ah ahhhhhhhh
ömrümüzden ömür giidyo vallahii

melekde sıcaktanmıdır nedir, iştah sıfır, sadece su ve süt içiyo, sabah zorla bişeyler yediriyorum onun dışında ağzına lokma koymuyo, anca karpuz dondurma başkabişey yok
ne güzel toparlamıştm meleği bayağ
gene cılızladıı

ya betülcümm ne bileyim artık suçu kendimde arıyorum, melek 32 aylık oldu artık yavaş yavaş bırakması lazım, tamam bu dönem benlik dönemleri, anlıyorum ama, bizdede sinirler iyice gergin halde, evdeki malum durum iyice can sıkmaya başladı, avazım çıktığı kadar bağırıyorum herşeye, ki ben hakakten çok sabırlı davranırım

duygularım gelgit halinde, onun güzel yüzünü görünce aşkııımmm oluyorum ama saniyeler sonra beni çıldırtabiliyorr, meeelllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeek diye yırtıyorum bi yerlerimi, çok şımardıı iyice çokk, baba da evde olunca sürekli, zaptedemiyom artık, ben kızarsam babaya baba kızarsa ağlayarak bana geliyo
ikimizde yüz vermemeye çalışıyoruz ama nereye kadar
ağlayınca uzaklaşıyorum bu sefer bacağıma yapışıyooo
çıldırma noktasına giidip gliyorummmm

slm kızlar

esmacım çok geçmiş olsun...

nimet öyle düşünme güzelim.çocuğun kendi kişilğinden oluyor bu yaramazlıkları...seninle yetiştirmekle alakalı değil.biraz daha sabır.ben 4 yaşından sonre herşeyin düzene gireceğine inandırıyorum kendimi...

tünyadın kızlar.
esmacım geçmiş olsun canım.
son zamanlarda uğrayamıyorum pek çok yoğunum evim çok kalabalık başımı kaşımaya vaktim yok desem yeridir.

semıhacım dunurum tsk ederım kızlarr

daha ıyı sımdıı oynamaya basladı ama atesı cıkmaya baslayınca mayısı yavrum hemen

aaa kızlar nerdesınız ya ben evıme geldımmm :))

zehra dunurum nımet nırelerdesınız butunn kızlarrr yaaaaaaaaa bos kaldı burasııı

kızlar tekrar selam, 4. ayımdayım, dün doktora gittik, cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi! evde azınlık durumunda kaldım! Bu arada başka çok önemli bi gelişme oldu, tayin dönemimizdi geçen hafta, Ankara'ya tayinim çıktı, artık dönüş yapıyoruz yani.

canım benım hamılemıydın sen yaa hıc haberımm yokkkk ohh ıkıncısı gelıyo desenee hayırlısıyla kucagına alırsın ınsalahhhhh tayının de hayırlı olsun kuzumm

hayırlı olsun özüm...

sağol canım.

canım benım hamılemıydın sen yaa hıc haberımm yokkkk ohh ıkıncısı gelıyo desenee hayırlısıyla kucagına alırsın ınsalahhhhh tayının de hayırlı olsun kuzumm

yaa esmacım doğurcam nerdeyse! valla merte hamileyken de tayinim bursadan ilçesine çıkmıştı, artık espri yapıyom tayin istemem için hamile olmam lazım diye kaydirigubbakcemile3

canım benım vallah haberın yoktu :)) mertımıze kardes gelıyo dmek ısteyerek mı yaptın

kızlar ıytı aksmalarrrr nasılsınızzz

kızlar ya nerdesınızz (

soytarı kapsama alanı dısı olmus neden oldu bılgızısı oln var mI?
ekınnaz da gelmez oldu haberı olan varmıııı

hele sukurrrrrrrr bırınız geldınız kaacaklarr

canımya zehradan falan haberın varmı ortada yokkkk

ıyı yapmısız ıyı cesaret canım ya ben cesaret edemıyorum 2ç cocuga

slm kızlarr
bu sabah 5 te döndüm
memlekete gittik oğlumu sünnet ettirdik döndük
sizler nasılsınız
özümcüm hayırlısı olsun cnmm demek 2 paşa annesi olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…