- Konu Sahibi DreamLover
-
kıs kartalım sevilim nerelerdesin yaw bendebi bakem dedim bi selam verem bugün niye kismeler yokki.. banada misafir gelecek bende kaçar kendinize ii bakın güzel bir gün inşallah izmir yanıyor buu arada yanıyorrrrrrrr...... öptüm fistuklarrrrrrrrr
hepinize günaydın arkadaşlar yavrularınızdan sizden uzak tam eylülsenam iyileşti şimdide 7 yaşındaki kızım mekseliyna hastalandı ananedeydi güneş geçmiş sanırım dotor bi yığın ilaç verdi deli olucam iyice 10 gündür hastalıkla uğraştım tam geçti şimdi 2 si birden neden derseniz ne kadarda canım kızım kardeşinden uzakta dursa hapşırık krizi tutuyordu evi hep havalandırdım aynı odada tutmadım ama gelin görün eylülümde dünden beri bi hapşırık gözler kırmızı yavrum ilaç kullanmaktan mahvoldu işte yine hasta oldu kızlar ben napıcam deli olmak üzereyim şimdi ikiside hasta senağlamasenağlama
günaydın kızlar
alinin annesi cok hoşgeldın
canım gecmıs olsun acıl sıfalar ardaya yaptıgın guzel yorumlar ıcın tesekkur ederımm tatlım bebısler hastalanınca ınsan cok kotu oluyo canım doktora goturdunmu
hepinize günaydın arkadaşlar yavrularınızdan sizden uzak tam eylülsenam iyileşti şimdide 7 yaşındaki kızım mekseliyna hastalandı ananedeydi güneş geçmiş sanırım dotor bi yığın ilaç verdi deli olucam iyice 10 gündür hastalıkla uğraştım tam geçti şimdi 2 si birden neden derseniz ne kadarda canım kızım kardeşinden uzakta dursa hapşırık krizi tutuyordu evi hep havalandırdım aynı odada tutmadım ama gelin görün eylülümde dünden beri bi hapşırık gözler kırmızı yavrum ilaç kullanmaktan mahvoldu işte yine hasta oldu kızlar ben napıcam deli olmak üzereyim şimdi ikiside hasta senağlamasenağlama
herkese merhaba,
iyi sohbetlera.s. diliyıorum,
sevilcim hoşgeldin tatilin nasıldı?
Kılzar sizler nasılsınız ben yoğunum bu yüzden gelemiyorum :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar verir inşallah yavrularınaa.s.
günaydın canımıniçi çok hoşbuldum nasılsın bakalım?
yorumların içindeayrıca teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?