Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın kızlarrrr. Keyifler yerindedir inşallah geçmişi okuyamadım.
Tatil bitti yine işteyim. İşler acayip birikmiş çok yoğunum. Kızımıda çokkkkkkkk özliyorum. Bir hafta çok alışmıştım onla olmaya. Resmen maymun oldu kuzum bir babaya bir bana hiç yere indirmedik nerdeyse Allah dan babamız 15 gün daha izinde birden boşluğa düşmüyecek kuzum.

kıs kartalım sevilim nerelerdesin yaw bendebi bakem dedim bi selam verem bugün niye kismeler yokki.. banada misafir gelecek bende kaçar kendinize ii bakın güzel bir gün inşallah izmir yanıyor buu arada yanıyorrrrrrrr...... öptüm fistuklarrrrrrrrr

izinliydik tatlım pazar döndün. güzel şeyler çabuk bitiyor. bir hafta nasıl geçti anlamadım.
sen nasılsın bebeler nasıl?
Hadi kolay gelsin canım mamalardan bende isterim amaaaa

hepinize günaydın arkadaşlar yavrularınızdan sizden uzak tam eylülsenam iyileşti şimdide 7 yaşındaki kızım mekseliyna hastalandı ananedeydi güneş geçmiş sanırım dotor bi yığın ilaç verdi deli olucam iyice 10 gündür hastalıkla uğraştım tam geçti şimdi 2 si birden neden derseniz ne kadarda canım kızım kardeşinden uzakta dursa hapşırık krizi tutuyordu evi hep havalandırdım aynı odada tutmadım ama gelin görün eylülümde dünden beri bi hapşırık gözler kırmızı yavrum ilaç kullanmaktan mahvoldu işte yine hasta oldu kızlar ben napıcam deli olmak üzereyim şimdi ikiside hasta senağlamasenağlama

Son düzenleme:
slm kızlar oğlumu uyuttum kızım komşuya indi
arkadaşıyla oynamaya bende çayımı aldım bakayım dedim.
berfinsena canım geçmiş olsun ikisiyle uğraşmak zor oluyordur
Allah yardımcın olsun...

kızlar mrb nasılsınız sızlerle konusmayı cok ozledım ya bı evıme yerlessemde eskısı gıbı gırsem pazartesı babamız gelıyo cok mutluyuz cok ozledık haftasonuda ablamın oglunun sunnetı oldu cok guzel gectı

arda da ıyı yaramazlıgın onde gıdenı oldu maşiallah hasta falan degıl ama

canım gecmıs olsun acıl sıfalar ardaya yaptıgın guzel yorumlar ıcın tesekkur ederımm tatlım bebısler hastalanınca ınsan cok kotu oluyo canım doktora goturdunmu

herkese merhaba,
iyi sohbetlera.s. diliyıorum,
sevilcim hoşgeldin tatilin nasıldı?
Kılzar sizler nasılsınız ben yoğunum bu yüzden gelemiyorum :çok üzgünüm:

canım gecmıs olsun acıl sıfalar ardaya yaptıgın guzel yorumlar ıcın tesekkur ederımm tatlım bebısler hastalanınca ınsan cok kotu oluyo canım doktora goturdunmu

teşekkürler canım evet doktora götürdüm küçüğüm daha yeni iyileşmişti şimdi başa döndük inşallah hemen atlatırlar :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar verir inşallah yavrularınaa.s.

esinti selam canım,

Anneyimben hoşgeldin hayatım iyi olmanıza sevindim öpüyorum,

mirrorum hoşgeldin bidenem kolay gelsin sana...

herkese merhaba,
iyi sohbetlera.s. diliyıorum,
sevilcim hoşgeldin tatilin nasıldı?
Kılzar sizler nasılsınız ben yoğunum bu yüzden gelemiyorum :çok üzgünüm:

sanada merhaba teyzesi kuzun yine hasta bu defa ikisi birden noluyo bize anlamadım kışın hasta olmadılar yazın habire soğuk algınlığı doktor salgın var dedi dikkat ettiğimiz halde gelip bizi buluyor yavrularınızdan uzak benim meleklerimde inşallah hemen iyileşir :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar verir inşallah yavrularınaa.s.

teşekkürler canım allahım hepimizin yavrularını korusunküçüğüm şimdi uyuyor bende iflas edicem ama ne zaman çok yorgun hissediyorum sizde olmasanız ne yapardım hasta oluca dışarıda çıkmıyoruz fazla anlıyacağın depresyondayım kızlarım iyileşip annelerine gülücük versinler yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…