Bebeklerimiz ve Biz

merhaba canım tşk iyiyiz 7910.org sitenin adı bulamazsan yardımcı oluruz sanada mutlu günlera.s.

kızlar selam hepinize iyi sohbetler yoğunum giremiyorum ama aklım sizde kaldı:çok üzgünüm:
kaynatmışsınız bu arada fotoğraflara yaptığınız yorumlar için çok tesekkürler.Şeniz
kendimizi koymadık bir garip çıkmışız sengözlerimebaksanab daha çıtır halleri belki koyarız gerçi eda o kadar çıtır ve genç görünüyorki zehra garısıda öyle bense biraz yamulmuş çıkıyorum resimdekafamçokkarıştı
zehra tatilden gelsinde karar versin hangilerini koyacağınajeyyar

canım sağol valla sadaka vermek lazım artık bişeyler yapıcaz.
sen resim koymadın herhalde canımyerimseniben
senin makinadakilerdemi garip çıkmışjeyyar
neyse bence en iyi sen çıkmışsın resimlerde zehrada öyle ben kötüyümyerimseniben
öpüyorum asil kızın AsyayıŞeniz
bu arada zeynep içinde bir kaç şey var acayip uslu bir kız maşallah çıtı pıtı oda ege habire kur yaptı nişanlısı duymasın:icecream:gamyoncuiremsu

iyi akşamlar yawriler...... yawrilerin yawrileri nasıl inş.:smiley-cool: hepiniz ii sinizdir ya benim sıpa zati kuduruktu ii ce kuduruk oldu ayağa kalkmak istiyor kaldırıyorum ellerime vuruyor bırak diye kendi yürüyecekmiş beyzadem sankim okadar adam olmuşta..:dilcikar:. akşama kadar canımı çıkardı kafamçokkarıştışimdi uyuyorda bi bakayım dedim ama kismeler yok :çok üzgünüm:hadi öptüm anacımmmmmŞeniz

İyi akşamlar kızlar
Mücüm çok üzüldüm cnm okuyunca nazar felan deyiyor size cnm bir kurşun döktürün
birşeyler dağıtın başınızın gözünüzün sadakası kuran da okutabilirsin cnm.
tekrar tekrar çok geçmiş olsun cnm arkadaşım sanada egemede...

Benim kızın yeni vukaati...
Sabah saat çaldı bende deniz nasılolsa uyanır şimdi diye kapatım saati doğal olarak geç kalktık
eşimi kaldırdım hemen..lavoboya girerken bir bakayım dedim kıza
birde ne göreyim deniz komidinin üstüne çıkmış orda yatıyor ( beşiğinin yanındaki alt açma yerine)
şok oldum yarı uyanık bir vaziyetteydi..kızım nasıl çıktın buraya dedim gülmeye başladı..
sıcakdan bunaldı herhalde...
artık bebekler tehlikeli olmaya başladı ne kadar gözlesek peşinden ayrılmasakda
mutlaka kendilerine zarar vericek birşeyler buluyorlar..

Mavilimi göremedim bugün topikde tatilde sanırım..

Hepinizi çok öpüyorum..iyi geceler tatlı rüyalar

slm yelizcim
kız nasıl cımış oraya
gerci şaşırmamalazım gizemin cıktıgı yerleri görsne şok olursun
durdurmak imkansız nerdeyse
alahtan düşmemiş valla alaha emanetler

ii gecelr fituklar nasılsınız bakalım beni çağan bugün çok yordu biliyorum yeni başlıyoruz allah hepimizin yavrusunu korusun yelizcim seninde dediğin gibi tehlikeli olmaya başlıyorlar... bundan böyle azami dikkat... monpetitim seni bu aralar pek göremiyoruz nasıl geçiyor günler orada zati topik pek bi sessiz bu aralar....bi ben buralardan ayrılamıyorum... az kaldı accık daha sabırrrrrr..... ebrar nasıl öp onu benim için....:1hug:

günaydın kızlar biz geldik kimse yok buralarda nerelerdesiniz bakalım????

sizin için Albüme bir dolu resim ekledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…