- Konu Sahibi DreamLover
-
arkadaşlar merhabaa.s. bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum :1hug:canlarım yavrularımızınyaşını gösteren çizelgeyi nerden yaptığımızı bi türlü bulamadım yönlendirirseniz sevinirim a.s
Canım maalesef görev sebebiyle Orhaneli İlçesindeyim. Dağ ilçesi, küçük bi yer. Bol bol dağ var:) Bir zamanlar Fomara'da oturmuştum ama. Sen nerdesin?
Ahhh ya kadınları mutlu etmek bu kadar kolay işte, eşini tebrik ediyorum çok ince bir hediye her gül bir anlam süper. Kardeşinde yanında ne güzel, en kötü gününüz böyle olsun inşallah
Gerçekten güzel bir haftasonu idi, tekrar teşekkür ederim hem müü ye hemde zehra'ya, inşallah tekrarlarız.
Müü çok geçmiş olsun canım ikinizede, birilerine birşeyler çevirip ver. Biz üzerine düşüyoruz diyemi böyle oluyor bilmiyorum ki, Allah daha kötüsünden sakınsın şimdi nasılsınız?
Ali'nin annesi fotograflar çok fena çıktığı için pek koymadık, olanlar mirrorun albümünde.
Talu sağlıklı sıhatlı uzun yaşlarını görürsün inşallah
Mavili sizede şimdiden iyi tatiler, çalışanlara kolay gelsin
Jege'cim Ada'mı, Derin'imi ve güzell annelerini öpüyorum. Yavrusa sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum, orada olmayı isterdik.
Tüm bebekler ve anneler iyidir inşallah, bizde pazar dışarıdaydık ama çok sıcak olduğu için zor attık kendimizi eve. Her haftasonu kendimizi bir hışımla bir yerlere atıp, sonra da tekrar eve atıyoruz ve bu arada da yoruluyoruz kafamçokkarıştı. Bugünde biraz iş, ütü, yemek beni bekliyor, tabi kızımın izin verdiği ölçüde
öylemi canım biz demetevlerde oturuyoruz eşim Ankaralı ben ise mengenliyim - Bolu yani...
evet yakın sayılırız canım kardeşim incirlide oturuyor amcamlarda incirlide neresindesin sen?
Tatarım o ne öyle, valla ben çok stresli işim var, yoruluyom diyodum ama...
evet yakın sayılırız canım kardeşim incirlide oturuyor amcamlarda incirlide neresindesin sen?
slm yelizcimİyi akşamlar kızlar
Mücüm çok üzüldüm cnm okuyunca nazar felan deyiyor size cnm bir kurşun döktürün
birşeyler dağıtın başınızın gözünüzün sadakası kuran da okutabilirsin cnm.
tekrar tekrar çok geçmiş olsun cnm arkadaşım sanada egemede...
Benim kızın yeni vukaati...
Sabah saat çaldı bende deniz nasılolsa uyanır şimdi diye kapatım saati doğal olarak geç kalktık
eşimi kaldırdım hemen..lavoboya girerken bir bakayım dedim kıza
birde ne göreyim deniz komidinin üstüne çıkmış orda yatıyor ( beşiğinin yanındaki alt açma yerine)
şok oldum yarı uyanık bir vaziyetteydi..kızım nasıl çıktın buraya dedim gülmeye başladı..
sıcakdan bunaldı herhalde...
artık bebekler tehlikeli olmaya başladı ne kadar gözlesek peşinden ayrılmasakda
mutlaka kendilerine zarar vericek birşeyler buluyorlar..
Mavilimi göremedim bugün topikde tatilde sanırım..
Hepinizi çok öpüyorum..iyi geceler tatlı rüyalar
danışment 19 mayıs caddesinde oturuyorum mutlaka duymuşşundur..amcan bide benim komşu çıkıyormuş çok gülerim valla..
alişimin anası lülülülülülü
nbr canım görüşemiyoz ne zamandır iyimisin ogluşun nasaıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?