Bebeklerimiz ve Biz

kızlar çok sağolun tesekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.Allah korudu gerçekten.insanın psikolojisi bozuluyor ya paranoyak oldum resmen artık bütün tehlikler bizi bulacakmış gibi geliyor evin her yeri sanki benimiçin mayın tarlası:çok üzgünüm:

ekkinnazım sanada kolay gelsin tatlım... mirrorum iyi korkmuşsun yawrum sen kıyamam ben sana.... korkama ben sana bi maşallah takarım şimcik heç bişi olmaz inşallah birdaha....

ekkinnazım sanada kolay gelsin tatlım... mirrorum iyi korkmuşsun yawrum sen kıyamam ben sana.... korkama ben sana bi maşallah takarım şimcik heç bişi olmaz inşallah birdaha....

canım evet ya bu biizm ilk vukuatımız değil marttada ege sol elini komple yakmıştıda:çok üzgünüm: şimdi birşeyi yok tabi ama işte paronoyak olmamak elde değil anne olupta canım ya sağol nazar boncukların içina.s.

günaydın arkadaşlar
mirror coook geçmiş olsun canım,Allah bi daha göstermesin
mavice bayıldım eşinin hediyesine büyük incelik,gercekten cok romantıkmıs,ben benım adamı romantık sanırdım nerdeee bızde bu kadarı
herkese iyi bi hafta olsun inşallah

ikinizede çook geçmiş olsun canım rabbim daha beterinden korusun.....

slm kızlar
münücüm cok gecmişolsun canım
alah korumuş gercekten

gizemde 5 lt lik yagı döktü ay nasıl kızdım anlatamam
heryeryağ içindeydi zor temizlemesi

kızlar ya bebeklerimiz ve bzi topiğinde toplammesaj 226 adet ya şakagibikafamçokkarıştı bir açıklama yokmu ya çok fazla mesaj gitmiş bence:1no2:

canım benim çok geçmiş olsun içim bi tuhaf oldu valla Allah korusun sizi

kızlar ben geldimm halı yıkadım çok yoruldumm
heryerimden terler akıyordu bir duş aldım hemen
topiğe daldımm.
mesajlarımız çok fazla eksilmiş sayfamızda öyle biri bi açıklama yapsa
üzüldüm çok fazla silinmiş bu seferrr.

mirrorum yavrum geçmiş olsun .allah beterinden korusunn

Çok geçmiş olsun mirrorcum. Ev kazaları da çok tehlikeli. Artık elli ayaklı kocaman çocuk oldu bizimkiler, her an tetikte olmak lazım. Ben de sabah aceleden parmağımı doğruyodum az kalsın, derin bi kesik oldu.

Demek buluşmalara gidildi hee! Ben köy gibi yerden burnumu dışarı çıkaramıyom ki anacım, kimseyi göremem buralarda zatiii :çok üzgünüm:

Ahhh ya kadınları mutlu etmek bu kadar kolay işte, eşini tebrik ediyorum çok ince bir hediye her gül bir anlam süper. Kardeşinde yanında ne güzel, en kötü gününüz böyle olsun inşallah

Gerçekten güzel bir haftasonu idi, tekrar teşekkür ederim hem müü ye hemde zehra'ya, inşallah tekrarlarız.

Müü çok geçmiş olsun canım ikinizede, birilerine birşeyler çevirip ver. Biz üzerine düşüyoruz diyemi böyle oluyor bilmiyorum ki, Allah daha kötüsünden sakınsın şimdi nasılsınız?

Ali'nin annesi fotograflar çok fena çıktığı için pek koymadık, olanlar mirrorun albümünde.
Talu sağlıklı sıhatlı uzun yaşlarını görürsün inşallah
Mavili sizede şimdiden iyi tatiler, çalışanlara kolay gelsin

Jege'cim Ada'mı, Derin'imi ve güzell annelerini öpüyorum. Yavrusa sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum, orada olmayı isterdik.

Tüm bebekler ve anneler iyidir inşallah, bizde pazar dışarıdaydık ama çok sıcak olduğu için zor attık kendimizi eve. Her haftasonu kendimizi bir hışımla bir yerlere atıp, sonra da tekrar eve atıyoruz ve bu arada da yoruluyoruz kafamçokkarıştı. Bugünde biraz iş, ütü, yemek beni bekliyor, tabi kızımın izin verdiği ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…