Bebeklerimiz meleklerimiz

tuanamevsim

canım kardeşim gülşah
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
856
6
296
İzmir
BıR ZAMANLAR DÜNYAYA GELMEYE HAZIRLANAN BıR BEBEK VARMIŞ. BıR GÜN ALLAH'A SORMUŞ:
ALLAH'IM BENı YARIN DÜNYAYA GÖNDERECEĞıNı SÖYLEDıLER ...
FAKAT O KADAR KÜÇÜK VE GÜÇSÜZÜM Kı,ORADA NASIL YAŞAYACAĞIM?
TÜM MELEKLERıN ARASINDAN SENıN ıÇıN BıRıNı SEÇTıM.
O SENı BEKLıYOR OLACAK VE SENı KORUYACAK SANA HER GÜN ŞARKI SÖYLEYECEK VE GÜLÜMSEYECEK.BÖYLECE SEN ONUN SEVGıSıNı HıSSEDECEK VE MUTLU OLACAKSIN.
PEKııı...
ıNSANLAR BANA BıR ŞEYLER SÖYLEDıKLERıNDE,DıLLERıNı BıLMEDEN NASIL ANLAŞACAĞIM?
MELEĞıN SANA DÜNYADA DUYABıLECEĞıN EN GÜZEL VE EN TATLI SÖZCÜKLERı SÖYLEYECEK.
SANA KONUŞMAYI DıKKATLE VE SEVGıYLE ÖĞRETECEK.
PEKı ALLAH'IM BEN SENıNLE KONUŞMAK ıSTERSEM NE YAPACAĞIM?
MELEĞıN SANA ELLERıNı AÇARAK DUA ETMEYı ÖĞRETECEK.
DÜNYADA KÖTÜ ADAMLAR OLDUĞUNU DUYDUM,BENı KıM KORUYACAK?
MELEĞıN SENı HAYATI PAHASINA DAHı OLSA, SENı KORUYACAK.
FAKAT BEN SENı BıR DAHA GÖREMEYECEĞıM ıÇıN ÇOK ÜZGÜNÜM.
MELEĞıN SÜREKLı SANA BENDEN SÖZ EDECEK VE BANA GELMENıN YOLLARINI SANA ÖĞRETECEK.
O SIRADA CENNETTE BıR SESSıZLıK OLUR VE DÜNYANIN SESLERı CENNETE KADAR ULAŞIR.
BEBEK GıTMEK ÜZERE OLDUĞUNU ANLAR VE SON BıR SORU SORAR.

ALLAH'IM EĞER ŞıMDı GıTMEK ÜZEREYSEM LÜTFEN ÇABUK SÖYLE.BENıM MELEĞıMıN ADI NE ?
MELEĞıNıN ADININ ÖNEMı YOK YAVRUM.
SEN ONU ''ANNE'' DıYEREK ÇAĞIRICAKSIN

(alıntı)

bunu her okudugumda geride bıraktıgım 8ayım geliyo doludolu süper bişi anne olmak her kadın bunu tadmalı benceee rabbim herkese nasip etsinn

bunu her okudugumda geride bıraktıgım 8ayım geliyo doludolu süper bişi anne olmak her kadın bunu tadmalı benceee rabbim herkese nasip etsinn

evet tatlım bende nedense sık sık okurum bu yazıyı hamilelik dönemimde okurken hüngür hüngür ağlamıştım akşam eşim geldiğinde ben hala gözler kıpkırmızı şişmiş iç çeker haldeydim zor kendime getirmişti beni ne güzel günler annelik bambaşka en büyük aşkkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…