bence başka bir doktora daha danış. Benim oğlumun sarılığı 2 ay sürmüştü. İlk ay gittiğimizde 1 kilodan fazla almıştı. Doktor "2 aylık olunca da sarılığı geçmezse tahlil yaparız" demişti. Emzirmeye devam ettim. Tabi sarılık çok fazla değildi yüzü, göz akları hafif sarıydı. Çok fazla olmadığı için "normal" dedi doktor
Benimkininde çok fazla değil. Bilirubini 8.74 çıktı en son. Gittikçe düşüyor aslında. Ama geçenlerde tv de uzun süren sarılıklar bebeklerin zekasını etkiliyor dedi doktor. O yüzden çok korkuyorum. Mama verdim 2 gün hemen sütüm azaldı. mamayı bıraktım. Sadece doymadığını anladığımda memeden sonra biraz yapıp veriyorum. Sütü nasıl arttırıcaz. Humananın bitki çayını duydum işe yarıyor mu acaba?
cnm biz 8 aylık olduk ilk 6 ay sadece sütle besledim sonra ek gıdaya geçtik
önce moralini düzelt uykunu almaya çalış
ben çok şey denedim
işte tecrübelerim:
dereotu doğranmış yoğurt ye farkı göreceksin içine ben çöreotu da atıyordum
bol bol marul ye
ayrıca nane ve maydanozdan da uzak dur
çay ve kahve de içme ben anca başladım içmeye:)
sabah akşam; 1 tatlı kaşığı ıhlamur 1 tk rezene 1 tk ısırgan 1 çay kaşığı anason 1 çay k. tane kimyonu bir fincan sıcak suya koy ağzını kapa beklet biraz (yemekten önce koyuyorum ben kalkınca da hazır oluyor) sonra fincana süzerek koy şeker kat iç
ayrıca; gün içinde en az 3-4 fincan rezene+ısırgan poşet çayını aynı fincana koyup içiyorum
ayrıca ölçerek 3 lt su tüketiyorum hala
bunu haricinde 1 lt sıvı alıyorum ıhlamur melisa papatya ısırgan çayı gibi...
dr boza iç demişti bulabilirsen denemende fayda var
semizotu sütün kalitesini artıran bişey.
öğlenleri de yemek yerine ince bulguru sıcak suda bekletip içine marul taze soğan bol dereotu (mucize gibi bişey) semizotu (varsa tabii) çörekotu koyup bi de bolca elma sirkesi az z.yağ öyle tüketiyordum bulgur da iyi süt yapar diyorlar ya
cnm ama dereotunu ve çayları dene ben çok faydasını gördüm hala da içiyorum ve faydasını da görüyorum
benim kızım da 3,650 doğdu şuan 50 günlük ve 6,5 kilo galiba fazla kilolu diyetemi soksam ne ? :)
o nasıl oldu kızzz:)3 kilo almış neredeyse sadece anne süt mü weriyorsun? çok almış gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?