• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerimiz kaç aylık ve kaç kilo birlikte takip edelim.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
benim bebeğim 2 aylık 10 günlük 5 800 ama görenler zayıfmı diyor moralim bozuluyor sizinkliler nasıl yazarsanız sevinirim.

canım bence görenlere komik olmayın de..benim oğlum 5.ayın içinde 7.250gr.gayette iyi kilosu doktorumuzun dediğine göre önde bile gidiyomuş hatta.bence sen takma fazla insanları.kaç kilo doğmuştu bu arada.3.500 dü benim oğlumdogdugunda.her ay bir kilo alması yeterli bile

seninki zayıfsa ben napayım,2 aylık 4600 gr.sempatiksalakcinni 2800gr dogdu kızım,sağlıklı ya Allaha şükür büyür gider.

benimki 3 300 doğdu ben zorla mama yedirmeye çalışıyorum almıyor ben demekki zayıf diyorum kayınvalidemler sanki zayıfladı diyorlar üzülüyorum aslında doktor çok iyi diyor ama yinede ben takıntılıyım huyum işte.

benim bebeğim 2 aylık 10 günlük 5 800 ama görenler zayıfmı diyor moralim bozuluyor sizinkliler nasıl yazarsanız sevinirim.

zayıf mı diyor :1shok: neresi zayıf millet bayılıyor tombik bebeğe demek ki.ya fazla şişmanlık iyi birşey mi sanki.benimki 3 aylık 6 kiloydu doktor gayet normal dedi.bence milleti takma kafana.

insaf yaw benin kızım 4,5 aylık ve 5800 :)))

Kızlar benim kızım 3700 doğdu.. 400 gramı balon gibi söndü 3 günde.. Bu da yetmiyormuş gibi 1 ay boyunca anna sütüyle sadece 150 gram aldı ve mamaya başladık.. Şu an 57 günlük ancak 4400 ü görebildik.. Lütfen aman benimki zayıfladı eridi bitti demeyin. Bebek nasıl eriyo çok güzel yaşadık.. Sağlıklı olduğuna dua edin yeter bence...

Bence çok iyi kilosu. Hatta kilosu önde bile. Belki boyu uzundur bebeğinin o yüzden tombik görünmüyordur, millet de o yüzden zayıf diyodur. Bence öylesi daha iyi. Boyu kaç?

canım boyu 54 cm sanırım
50 cm doğmuştu tabi doktora 15 gün önce gitmiştik

Boşver herkesin yorumunu. İnsan etkileniyor hiç etkilenmem dediği halde ama bebeklerimiz sağlıklıysa gerisi mühim değil. Önemli olan tostik diil sağlıklı görünmesi. Değil mi ama. Bizimki de ilk 2 ay kilosu seninki gibiydi ama tombik görünüyordu. Herkes tosun tosun derken birden kilo vermesi müthiş şekilde durdu, emmez oldu. Şimdi önceki haline göre zayıf görünüyor ama önemli olan sağlığı.

bence kilosu gayet normal,kimseye kulak asma derim. benim kızım 3400gr doğdu. 1aylıkken 4400gr idi. sürekli kilo alıyorsa bir problem yok bence.

benim oğlum 2 ay 10 günlük 6.340 kilosu boyu 59 cm banada çok gibi geliyor fakat şişkoda değil gayet iyi gözüküyor anlamadım çok kilo almış diye üzülüyorum dokror iyi diyor ama bilemiyorum mamayla besliyorum azaltcam artık

Benim bebişimde 4 kilo 150 gr 55 cm doğdu :nazar: Ama hastanede 3 kilo 870 gr ma düştü. Geçen gün 1 aylık kontrolümüze gittik 4 kilo 720 gr. boyu da 59 cm. Yani 1 kilo almış bir ayda sadece anne sütüyle. Ama benimde derdim sarılığı ile. 35 günlük oldu halen sarılığı geçmedi. Anne sütü sarılığıymış. Doktor 2 kere emziriyorsan bir kere mama vericeksin günde dedi. 2 gündür günde 3 kere falan mama veriyorum. Ama korkuyorum emmeyi bırakır diye. Kaşıkla çok zor oluyor. Biberonla veriyorum ondan. Birde daha sık emzirmediğim için acaba sütüm azalırmı diye de korkuyorum. Offf ne zor yaa. napıcağımı şaşırdım.

Benim bebişimde 4 kilo 150 gr 55 cm doğdu :nazar: Ama hastanede 3 kilo 870 gr ma düştü. Geçen gün 1 aylık kontrolümüze gittik 4 kilo 720 gr. boyu da 59 cm. Yani 1 kilo almış bir ayda sadece anne sütüyle. Ama benimde derdim sarılığı ile. 35 günlük oldu halen sarılığı geçmedi. Anne sütü sarılığıymış. Doktor 2 kere emziriyorsan bir kere mama vericeksin günde dedi. 2 gündür günde 3 kere falan mama veriyorum. Ama korkuyorum emmeyi bırakır diye. Kaşıkla çok zor oluyor. Biberonla veriyorum ondan. Birde daha sık emzirmediğim için acaba sütüm azalırmı diye de korkuyorum. Offf ne zor yaa. napıcağımı şaşırdım.

bence başka bir doktora daha danış. Benim oğlumun sarılığı 2 ay sürmüştü. İlk ay gittiğimizde 1 kilodan fazla almıştı. Doktor "2 aylık olunca da sarılığı geçmezse tahlil yaparız" demişti. Emzirmeye devam ettim. Tabi sarılık çok fazla değildi yüzü, göz akları hafif sarıydı. Çok fazla olmadığı için "normal" dedi doktor

en zayıf benim oğlan galiba... 7 aylık, 7 kilo 750 gr... dr takma kafana dedi... bu asla tombiş bi bebek olmıcak, yapısı böle dedi..

Back