bebeklerimiz hangi haftada kaç gram

18+6 ultrasyona göre pazartesi günü gittim 224grmdı minik kzızm sattan bir hafta önce gidiyoz

benim oğlum 34, haftada 2100 gr 45 cm idi doktor normal dedi ama kızlar unutmayın siz ne kadar yerseniz yeyin bebek sizden istediği kadarını alırmış. gerisi bize kilo olarak dönüyor yani.

Merhaba arkadaşlar. Dün kontrolüm vardı oğlum 31+4 oldu.1890kg ve 42cm olmuş.Maşallah oğluşuma.NST ye bağladılar rahimde ufal ufak sertleşmeler oluşmuş dedi. Sebebi rahim kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş. Son bir haftadır su içemedim gece çok wc ye çıkıyorum diye. Suyumda biraz azalma olmuş. Günde 3lt su içmem gerekiyormuş.Herkese sağlıklı günler diliyorum.

bende16 haftalık hamileyim bebeğim 16 cm ve 190 gr inş. iyidir ya bide şuan ben özele gidemiyorum ana sağlık ocağı var oraya gidiyorum iyiler ama çok açık açık söylemiyolar ben ultrason kağıdından bakıyorum nette araştırıp öyle öğreniyorum hayırlısı artık:)

merhaba yeni üyeyim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 9 haftalık hamileyim yani öğrendim sayılır:)bugün dr a gittim kese dolumu boşmu diye:)çok şükür kesemizin içinde bebek mevcut kartal da oturuyorum açıkçası ilk etapta herhangi bir doktora gidip bu kese ve gidişat normal mi olayını haledelim dedik çünkü sigortam ocakta işlemeye başlayacak sürekli olarak dr a gitmeye ocakta başlayalım diye düşündük bugün yolda tabelasını gördüğümüz bir doktora gittik handan aytaç özkul umut hastanesinin çaprazında muayenehanesi var şeker bir bayan ve tecrübeli. medical park ile çalışıyormuşfakat orada hastası vs yok sadece doğum vs için oraya gidiyor handan hanımı tanıyan doğumunu ona yaptıran kısacası hakkında blgisi olan var mı ben sevdim aslında devam edebileceğimizi düşünüyorum ilk intiba iyiydi yani. aslında hastane ile bağmsız çalışması bir yandan iyi hastenenin olumsuzluğunu gördüğünde onu olumlu yönde savunmak zorunda değil ama bir yandanda hastanede sürekli bulunmamasısorun olur mu muayenehansi evimize yakın doktor hanımın evi de medical park a yakı lütfen beni bilgiendirin tecrübeli arkadaşlar:)

30+1 de 40 cm, 1630 gr dı. daha 2 hafta var diğer kontrole: merakla bekliyorummm.

bakın bu durumda giden bebeğim 39+4 te 3565 doğdu maşallah kuzuma

Merhaba arkadaşlar bugün bizde 37+6 olduk.kontrolüm vardı oğlum 3240gr boyu da 49 cm. Allahın izniyle pazartesi sezeryan olacam.Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

24. haftam bitti.. Bebişimiz 780 gr ve 21 cm olmuş... Maşallah... Kızım 3250 gr ve 50 cm doğmuştu... Bakalım bu bebişim ne kadar doğacak... Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin bebelerimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…