Premature Bebekler bebeklerimiz en çok hangi oyuncaklarla oynuyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aslında erken ama oyalamak ıcın almıstım bende ıkı ayıklarken azcık ses olsunda sussunlar dıye yoksa tabı daha anlamazlar ııkı ay sonra ılgılenmeye baslar ıyıce....o zaman alırsın zaten dıslerı cıkma donemınde dıslıkler ıyı oluoo agızlarına koyuyolar oynuyolar onlarla

Merhaba arkadaşlar. Benim kızım da düzeltilmiş 5 ay 1 haftalık. doğduğunda beşiğinin üzerine asılan dönence almıştım, tabi çok sonraları ilgisini çekmeye başladı. Şimdilerde şarkı söyleyen bebekler ilgisini çok seviyor, onların hareketlerine sesine çırpınıyor, eline verince yolup yoluşturup ağzına almaya çalışıyor. Playskoolun ikili egzersiziyle çok oynuyor, bu hafta yine playskoolun mucize toplarını aldım, herbiri ayrı ses çıkarıyor, dönüyor falan, onları da eline alıp sallamaya çalışıyor, ya da hemen ağzına sokuyor, ağzını kaşıyabileceği herşeyi çok seviyor kısacası.

konuyu açan arkadaşa teşekkürediyorum..
benim bebeklerim ikiz.tek başıma bakıyorum.dışarı çıkma imkanı hiç bulamadığım için oyuncakları internette belli sitelerden rastgele seçerek alıyorum.tavsiyelerinizden çok faydalanacağım..
bebeklerim düzeltilmiş sekiz aylık..playgronun aktivasyon arısı oğlumun gözdesi..kızımınki içinden müzik eşliğinde tırtıl çıkan elma..bu ara oyuncak cep telefonu gözdeleri.paylaşamadıkları için bi tane daha aldık. tuşlara basınca çıkan sesler yanan ışıklar hoşlarına gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…