How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler bebeklerimın duanıza ihtiyacı var....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
öncelilkle allah bağışlasın yavrularınızı
inş. biran önce toparlanırlarda küvezden kucağınıza alırsınız

bugun gordum kızlarımı arkadaslar bırı daha ıyı bır bolume cıkmıs dıgerıde artık kende kendıne solunum yapabılıyormus inş daha ıı olurlarda tez zamanda evlerıne gelırler.............

canım benim hadi gözün aydın çok şükür rabbime adım adım kavuşmaya az kaldı .. arıycaktım bugün ama hiç fırsat vermedi benim canavarlar saat kaç olmuş hala uyumadılar babaları gitti yanlarına kafayı yemeyim diye 2 dk oturdum :( sen bol bol dinlen bence senin fıstıklar gelmeden :)

Siz moralinizi yüksek tutun, güzel bebişlerinizi kucağınıza alınca bol enerjiye ihtiyacınız olacak ki ben eminim bunun için çok zaman kalmadı...
Allahım o masum bebekleri koruyacaktır. Siz yeter ki içinizi ferah tutun. Dualarımız sizinle

bebişlerin kuvözden çıkacak ve sende bu günleri yalan gibi hatırlayacaksın inan bana.. ben prematüre bebek annesi değilim miyadında doğum yaptım ama bebeğinin küvozden çıkmasını beklemek ne demek iyi biliyorum hemde bebeğin durumu çok kritik ise beklemek çıldırtıyor insanı..

Benim bebeğim 18 gün kaldı yoğun bakımda doğum esnasında akciger zarı delinip hava kaçmıştı ve doğumdan sonraki 5 dk kendi başına solunumu yokmuş. ve doğar doğmaz yoğun bakım hikayemiz başladı bizimde, bebeğimi bile ertesi gün zar zor görebildim.. ha bügün ha yarın derken bebeğim çıktı yoğun bakımdan 18 gün sonra kollarıma almak kısmet oldu..

Ve o günlerde bir çok prematüre bebek annesiyle tanıştım senin ruh halinide çok iyi anlayabiliyorum. Olabildiğince dirayetli ol onların sana ihtiyacı var , kendini kapıp koyuverme sakın sonra benim gibi olursun ben bebeğimi hiç emziremedim sütüm kesildi gitti... :(((

Sapa sağlam çıkacaklar merak etme dularım sen ve bebişlerinle...

Son düzenleme:
:Saruboceq:senağlama: HİÇ BİŞEY DİYEMİYORUM BENIMDE BEBEĞİM 33 HAFTALIK DOĞDU ALLAHA SUKUR KUVEZDE YATMADI AMA FOTOTERAPIDE YATTI YANI GENE YOĞUN BAKIMDA YATTI VE BEN BEBEĞİMİ ORDA BIRAKINCA O INANILMAZ BOŞLUĞU HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM EMZIRMEYE GIRIODUM BEBEĞİMİ KUVEZDEKI YAVRULARI GORDUKCE DUA EDIODUM ÇOK ACI CEKIODUM ÇOK AMA ÇOK ZOR BIR DUYGU CANLARIM BENIM KANATSIZ MELEKLERIM HELE BIDE İKİ BUKLUM MASUM MSUM YATMIOLARMI :( ALLAH KİMSEYI BEBEKLERINDEN AYIRMASINİNŞALLAH BUNU TUM KALBIMLE DILIYORUM HEMDE TUM KALBIMLE AKLIMA GELDİGENE AGLIYORUM

bebişlerin kuvözden çıkacak ve sende bu günleri yalan gibi hatırlayacaksın inan bana.. Ben prematüre bebek annesi değilim miyadında doğum yaptım ama bebeğinin küvozden çıkmasını beklemek ne demek iyi biliyorum hemde bebeğin durumu çok kritik ise beklemek çıldırtıyor insanı..

Benim bebeğim 18 gün kaldı yoğun bakımda doğum esnasında akciger zarı delinip hava kaçmıştı ve doğumdan sonraki 5 dk kendi başına solunumu yokmuş. Ve doğar doğmaz yoğun bakım hikayemiz başladı bizimde, bebeğimi bile ertesi gün zar zor görebildim.. Ha bügün ha yarın derken bebeğim çıktı yoğun bakımdan 18 gün sonra kollarıma almak kısmet oldu..

Ve o günlerde bir çok prematüre bebek annesiyle tanıştım senin ruh halinide çok iyi anlayabiliyorum. Olabildiğince dirayetli ol onların sana ihtiyacı var , kendini kapıp koyuverme sakın sonra benim gibi olursun ben bebeğimi hiç emziremedim sütüm kesildi gitti... :(((

sapa sağlam çıkacaklar merak etme dularım sen ve bebişlerinle...
evet benımde uzuntuden sutum kesıldı hastanede adım cıkmıstı aglak anne dıe hemsıreler yalvarıodu sakın ol sutun gıdıcek dıe ve ölede oldu :( bebeğim iyileşti ama ancak 2 ay emzırebıldım
:(

cok haklısınız arkadaslar benımde sutum azaldı ılk gunlere nazaran sureklı sagmama ragmen hepımıızn melkeelrı saglıklı olsun.rabbım hepimizi yuzunu guldursün....

Canım allah işallah şifasını verir benim kızımıda 7,5 aylık doğdu 1.850 kg.moralini yüksek tut ve sütün bol olsun sen iyi düşün işallah iyi olacak....

cok haklısınız arkadaslar benımde sutum azaldı ılk gunlere nazaran sureklı sagmama ragmen hepımıızn melkeelrı saglıklı olsun.rabbım hepimizi yuzunu guldursün....

canım tüm kalbimle inşallah ikizlerini tez zamanda sağlıklıca kucaklarına alırsın.Allahım hiçbir annenin yüreğini yakmasın.kendine iyi bak bebeklerinle geçireceğin güzel zamanları düşün ki sütün kesilmesin bebeklerinin güçlü sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var unutma.

Back