Premature Bebekler bebeklerimın duanıza ihtiyacı var....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ozge0666

bal kızlarım büyüyor.
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
847
5
96
Diğer
30 haftalık ikizlerımi dogum yaptım su anda küvezdeler dualrınızı esırgemeyin lütfen.....

Canım benim hiç bilgim yok ama anca duydum kadar kac kg dogdular neede kaliyolar neden erken dogum yaptın ?inşallah ikizlein en kısa zamanda sağlıklarına kavusup annelerinin kollarına gelilerler o zaman bize söyle güzel güzel resimlerinize koyarsın belki Allah vlalarini sana bagislasin

Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah..
Moraliniz çok önemli,sizden ona giden enerji.
Benim kızım 8 günlükken yoğun bakımda yattı 3 gün.Tek başınaydı orada.Çok ağladım her 3 saatte bir gidip beslemiştim kızımı.
Allahım yavrularınızı size bağışlasın inşallah.Ama moral çok önemli.Sütünüzde çok değerli bu durumda.Gerekiyorsa sağın,bol yeşillik tüketin.

canım oncelikle gozun aydın hiic korkma benim kızım 31 haftalık dogdu 15 gun kuvezde kaldı cok zor ama geciyor cıkacaklar annesi sakın moralini bozma

canım ya sende mı....................ınş ıyı olucaklar hep dua edıyorum ..............benımkılerde senınkılerde

Allah miniklerine güç versin canım. Biran önce sağlıkla yuvalarına gelirler inşallah..

Rabbim direnç güç sağlık versin bebişlerine canım.en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah canım yavrularını..geçmiş olsuna.s.

dualarımız seninle ve bebeklerinle canım inş. tez zamanda kucağına alıp bize güzel haberler verirsin

30 haftalık ikizlerımi dogum yaptım su anda küvezdeler dualrınızı esırgemeyin lütfen.....

merhaba.benim de ikizlerim 9 ağustosta 33 haftalıkken doğdular bir hafta küvezde kaldılar zor günlerdi evet ama çok şükür şimdi iyiler maşallah kudurup duruyorlar:) Allah'ın izniyle seninkiler de sağlıkla evlerine gelirler inşallah...

Kızlarımdan bıır 1400 dıgerı 1150 dogu su anda tekrra dogum kılolarına ulastılar makıneye baglı degıller sadece buyuk bebge ara ara yarı destek verılıormus umarım benımde ve dıger butun annelerın emkelrı bosa cıkmaz allahım yardımcımız olsun hepımıızn......

Rabbim o minik yavrucuklarını sağsalim,hayırlısı ile kucağına ve evinize nasip etsin..onlar bizden kuvvetliler bak nasıl aşacaklar bu zorlukları İnşaallah...Dualarımız sizlerle

inş en yakın zamanda alırsın bebişlerini kucağına bak burdaki bütün anneler bende dahil hepimiz birbirine benzeyen olaylar yaşadık ben 28 haftalık doğurdum 25 gün kaldı kuvözde o zamanlar çok zor ama senin moralin ve bi damla sütün bile çok önemli bebeklerin için hep güçlü olman lazım

evet canım bende 33 fatalıkken doğum yaptım
10 gün küvezdeydik...çok şükür atlattık o günleri..
moralini yüksek tut..dularaımız seninle..
makineye bağlı olmamaları güzel..
en kısa zamanda yanında olurlar kuzucukların..

canım inşallah hayırlısıyla geçecek bugünler rabbim yardım edecek ve bebeklerini alacaksın kucağına. Annelerini üzmez benim meleklerim a.s.

bugun gordum kızlarımı arkadaslar bırı daha ıyı bır bolume cıkmıs dıgerıde artık kende kendıne solunum yapabılıyormus inş daha ıı olurlarda tez zamanda evlerıne gelırler.............

aa çok güzel haberler verdin bizlere annesi maşallah kuzucuklara inş en yakın zamanda evinizede gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…