Merhaba
Kısaca anlatmaya çalışacağım. 6 aylık ikizlerim var . Dogumumdan itibaren annem hiç destek olmadı belki 10 gün falan bakmıştır. Farklı şehirlerde yaşıyoruz arabayla 3 saatlik mesafemiz var. Zorda olduğum zamanlarda cagırdigimda hiç gelmedi ben kendi istedigim zaman gelmek istiyorum yoksa kendimi baskı altında hissediyorum dedi ama yine de gelmedi.. geldiği günlerde bebeklerim 2 aylıktı sürekli uyandırıp besliyorsun uyumalarina izin vermiyorsun diyordu ya da bunlara biberon tutmasını ogret sen basedemezsin (2 ayliklar) çok kucağında tutuyorsun alıştırma vs saçma sapan her şeye çok müdahaleci mesala ama kucağında kemeri bagla derim bağlamaz onu melekler koruyor sakin ol der gibi aşırı farklı bir kafa yapısı var. Her şeyi kendi kafasına göre yapar beni asla dinlemez bebek ağlar kucakla derim kucaklamaz vs vs o kadar şey yaşadım ki .Anlaşamıyoruz.
Neyse şimdi diyorki yanıma bebekleri getir 2-3 ay birlikte bakalım ben yardımcı olacağım
Asla güvenmiyorum ama destege de ihtiyacım olduğu bir donemdeyim bebeklerin bütün duzenini toplayip gidecegim yine yardım etmezse diye korkuyorum siz olsanız ne yapardınız