• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerim ve annem...

daisyclub

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
18
Merhaba
Kısaca anlatmaya çalışacağım. 6 aylık ikizlerim var . Dogumumdan itibaren annem hiç destek olmadı belki 10 gün falan bakmıştır. Farklı şehirlerde yaşıyoruz arabayla 3 saatlik mesafemiz var. Zorda olduğum zamanlarda cagırdigimda hiç gelmedi ben kendi istedigim zaman gelmek istiyorum yoksa kendimi baskı altında hissediyorum dedi ama yine de gelmedi.. geldiği günlerde bebeklerim 2 aylıktı sürekli uyandırıp besliyorsun uyumalarina izin vermiyorsun diyordu ya da bunlara biberon tutmasını ogret sen basedemezsin (2 ayliklar) çok kucağında tutuyorsun alıştırma vs saçma sapan her şeye çok müdahaleci mesala ama kucağında kemeri bagla derim bağlamaz onu melekler koruyor sakin ol der gibi aşırı farklı bir kafa yapısı var. Her şeyi kendi kafasına göre yapar beni asla dinlemez bebek ağlar kucakla derim kucaklamaz vs vs o kadar şey yaşadım ki .Anlaşamıyoruz.
Neyse şimdi diyorki yanıma bebekleri getir 2-3 ay birlikte bakalım ben yardımcı olacağım
Asla güvenmiyorum ama destege de ihtiyacım olduğu bir donemdeyim bebeklerin bütün duzenini toplayip gidecegim yine yardım etmezse diye korkuyorum siz olsanız ne yapardınız

Hayatta gitmezdim. Oraya gidip çocukları yeni bi düzene alıştıracaksınız sonra eve gelince sudan çıkmış balığa döneceksiniz. Çok zordur buna adım gibi eminim ama anne istersen sen gel burda birlikte bakalım diyin ve gitmeyin bence.

Merhaba
Kısaca anlatmaya çalışacağım. 6 aylık ikizlerim var . Dogumumdan itibaren annem hiç destek olmadı belki 10 gün falan bakmıştır. Farklı şehirlerde yaşıyoruz arabayla 3 saatlik mesafemiz var. Zorda olduğum zamanlarda cagırdigimda hiç gelmedi ben kendi istedigim zaman gelmek istiyorum yoksa kendimi baskı altında hissediyorum dedi ama yine de gelmedi.. geldiği günlerde bebeklerim 2 aylıktı sürekli uyandırıp besliyorsun uyumalarina izin vermiyorsun diyordu ya da bunlara biberon tutmasını ogret sen basedemezsin (2 ayliklar) çok kucağında tutuyorsun alıştırma vs saçma sapan her şeye çok müdahaleci mesala ama kucağında kemeri bagla derim bağlamaz onu melekler koruyor sakin ol der gibi aşırı farklı bir kafa yapısı var. Her şeyi kendi kafasına göre yapar beni asla dinlemez bebek ağlar kucakla derim kucaklamaz vs vs o kadar şey yaşadım ki .Anlaşamıyoruz.
Neyse şimdi diyorki yanıma bebekleri getir 2-3 ay birlikte bakalım ben yardımcı olacağım
Asla güvenmiyorum ama destege de ihtiyacım olduğu bir donemdeyim bebeklerin bütün duzenini toplayip gidecegim yine yardım etmezse diye korkuyorum siz olsanız ne yapardınız
Gitmeyin. Çocuklarınızı eşinizden, eşinizi çocuklarınızdan neden mahrum edeceksiniz ki? 6 aylık olmuş, ele avuca gelir bebekleri eşinizle bakmanız daha kolay değil mi?

Hayatta gitmezdim. Oraya gidip çocukları yeni bi düzene alıştıracaksınız sonra eve gelince sudan çıkmış balığa döneceksiniz. Çok zordur buna adım gibi eminim ama anne istersen sen gel burda birlikte bakalım diyin ve gitmeyin bence.
Kesinlikle buraya gelmez evimden ayrılamam diyor gelmedi de zaten burda bebeklerden dolayı evden cikamadiginda kendimi hapishanede gibi hissediyorum demişti. Bir de bana haber vermeden sabah kalkip kafede kahvaltıya gitmis çok farklı bir insan anlatamam size kişiliğini

Ne değişti de size yardımcı olacağını söylüyor? Kadının kafa yapısı aynı sonuçta. Bebeklerin ek gıda dönemi ben sizi çıldırtacağını düşünüyorum çok istiyorsa kendi gelsin madem bebeklerin herşeyini götürmek kolay değil ki yatağı gidecek kaşığı gidecek bezi gidecek bilmiyorum ben de annemden destek görmedim 4-5 ay sonra beni çağırsa gitmem

Gitmeyin. Çocuklarınızı eşinizden, eşinizi çocuklarınızdan neden mahrum edeceksiniz ki? 6 aylık olmuş, ele avuca gelir bebekleri eşinizle bakmanız daha kolay değil mi?
Eşim şehir dışı görevleri oluyor yeri geliyor 4-5 gün gelmiyor. 8-5 çalışan biri değil.Yardımcı tutacak imkanımız da yok şuan.

Eşim şehir dışı görevleri oluyor yeri geliyor 4-5 gün gelmiyor. 8-5 çalışan biri değil.Yardımcı tutacak imkanımız da yok şuan.
Yine de gitmeyin. Kendi eviniz, kendi düzeninizde kral sizsiniz. Annenizin yanına giderseniz pişman olma ihtimaliniz çok yüksek.

Karı koca halledeceksiniz, tabi size daha çok iş düşecek ama yapacak bir şey yok, anneniz bakmaya meyilli değil, evini bozup size de gelemez sürekli, siz de gitmek istemiyorsunuz, bakımından da memnun diilsiniz kafalar uyuşmuyor, zorlamanın anlamı yok.

“Hayırdır ?..”
Desem ayıp mı olur ? :110:

Yenidoğan en zor kısmı. Bi de iki bebek. Simdi nispeten daha kolay isin. Tanıyorsun bebeklerini.

Yardıma ihtiyaç illa ki var. Bi nefes alırım diyorsun. Ama neden orada ? Neden senin yanına gelmiyor ? Elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz demişler.:KK12:

3 ay iyi geçebilir belki bebeklerin düzeni bozulacak. Geri dönünce nasıl düzen kuracaksın ? İnan bozulmuş şeyi tekrar tesis etmek daha zor. Bence astarı, yüzünden pahalıya gelir. Gitme.

Son düzenleme:
Merhaba
Annenizi kaçırmışsınız kendinizden, size darılmış sanki.Anneniz sizi ve varsa kardeşlerinizi başınıza birşey gelmeden büyütmüş maşallah.Ona güvenin.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Varsa diyecekleriniz, güzellikle anlatın tartışmayın bence.

Hayatta gitmezdim. Sizinki gibi annesi olan iki arkadasim cok buyuk sinir krizleri gecirip hastanelik oldular. Yetememe hissi ve dinlenmemek uzerinede bir de lohusaligin getirdigi ruh haliyle kendilerine ve cocuklarina zarar vericek hale geldiler .

Anneniz zaten istese gelir yaninizda kalir destek olur. Kendi evinde istedigi gibi at kosturmak icin sizi oraya cagiriyor. Sakin gitmeyin. Onun yerine yaniniza bir bebek bakicisi bulun daha iyi parasini verip

Bebeklerin düzeni, eşyalarının ordan oraya götürülüp getirilmesi, sizin eşinle durumunuz. Bana çok mantıklı gelmedi açıkçası sonuçta 2-3 ay az bir süre değil bebekler çok küçük bir daha bu dönemleri gelmeyecek babaları olsam istemem mesela. Anneniz gelse daha iyi olmaz mı?

Back
X