• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerim kabız 😑

ANA VANGA

Ağlayacaksanız oynamayalım. 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
3.422
7.678
78
İkizlerime sağlık ocağından verdiler ama çatır çutur kaka yapan bebek artık yapmıyor günde 1 kez o da benim zorlamam ile. Bir de gaz ilacı kullanıyorum acaba hangisinde sorun bilemedim.

Eklentiler

• IMG_20240129_130326.jpg
    IMG_20240129_130326.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 140
Bunu bende kullandım, hatta sonra başka marka almıştım, 2 yaş kontrolünde doktor yazınca yine bunu aldım. Benim ikizlerde kabızlık yapmadı hiç, gaz damlası da bağırsaklarını çalıştırıyordu hatta.

Kaç aylıklar? Ne yiyip içiyorlar başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi acaba?

Bunu bende kullandım, hatta sonra başka marka almıştım, 2 yaş kontrolünde doktor yazınca yine bunu aldım. Benim ikizlerde kabızlık yapmadı hiç, gaz damlası da bağırsaklarını çalıştırıyordu hatta.

Kaç aylıklar? Ne yiyip içiyorlar başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi acaba?
Sadece anne sütü, diğer iki çocuğumda deca tabs kullanmıştım. Bunda bir deneyeyim dedim ama bilmiyorum çok zor şu an herşey, bir de sab simpleks kullanıyorum gaz damlası olarak. Aslında maflor kullanırdım ama bu sefer bunu aldık tavsiye üzerine.

Ben metsil kullandım, diğer gaz damlalarını deneyimlemedim hiç bilmiyorum ama ilk 50 gün dışında hep mama kullandım bebeklerimde, kabızlık sorunu yaşamadım hiç, d vitaminini de düzenli kullanmıştım ama gaz damlasını her gün veriyordum kızım çok gazlıydı çünkü. Hatta 1,5 yaşına kadar verdim o derece 🤭

Ben metsil kullandım, diğer gaz damlalarını deneyimlemedim hiç bilmiyorum ama ilk 50 gün dışında hep mama kullandım bebeklerimde, kabızlık sorunu yaşamadım hiç, d vitaminini de düzenli kullanmıştım ama gaz damlasını her gün veriyordum kızım çok gazlıydı çünkü. Hatta 1,5 yaşına kadar verdim o derece 🤭
50 günden sonra sütünüz mü yetmedi yoksa kendi tercihiniz miydi. Siz hangi mamayı kullandınız. Doğum yaptığım hastane Aptamilin sıvı mamasına benzeyen bir kutu da sıvı mama vermişlerdi. İlk doğunca verdiler. Sonra sütüm gelince bende kullanmadım hiç ama korkuyorum bende ya sütüm yetmezse diye. Çünkü bu aralarda hayatımızda ki bazı dönüm noktalarından birini yaşıyoruz ve istemesem de çok stresliyim malesef

Back