• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekleri uyumayan annelere

BenKLBLK

anne kelebek
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
46
1
86
İstanbul
selam kızlar 2 aylık bir kızım var hiçbir sorunu yok hatta çok uykusu var ama geceleri uyumamak için direniyor.huysuzlanıyor ama öle kolik bebekler gibi ağlamıyorda artık psikopata bağlamıştım dua ede ede bi hal oldum yeterki uyusun die gündüzleri iyi ama geceleride böle olsa derrkennn bi site keşfettim.kolik bebekler için kesinlikle denemelisiniz.bebeğim kolik olmadığı halde dinlerken uyuya kalıo mayışıo rahatlıo.:24: tavsiye derim kızım beyaz olanından değilde pembe olanından hoşlandı.
Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
:28::28::28::74:

selam 7 aylık oğlum var gündüz sorun yaşamıyor yalnız gece saat 1,2 gibi uyuyor gece 2,3 defada uyanıyor acaba 7 aylık bebeğe beyaz gürültü dinletilmelimi? teşekkürler...

selam benim kızımda 5 aylık oldu gece uyutmasam uyumıcak yani o derece sabah 7de uyudugunu bilirim. ben denerim bu akşam kesin. arkadaşım paylaşımın için teşekkürler

arkadaşım bence denemelisin.bizimkininde bi ara uyku düzni bozulmuştu 3-4 gün geceleri sabah beşe kadar uyanıktı sonra doktora gittim ve gece ile gündüzü karıştırdığını öğrendim sonra yavaş yavaş alıştırdım ama aşağı yukarı 1 haftamı aldı.bu beyaz gürültünün çok faydası vardı.onu duyduğunda uyuması gerektiğini anlıordu artık alıştı ve dinlemiyor.akşam en geç 11 yatıyor.çok şükür.

bende bazen buziki orhan kolik diye bişey var onu dinletiyorm işe yarıyo ama bazen de takmıyo isterseniz bir bakın

Back