How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

BEBEKLERİ okadar çok seviyorum ki şimdi ise hiç sahip olamama korkusu yaşıyorum

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
ben bebekleri çoçukları seven evli 23 yaşında bayanım gecen ay dogum kontrol kullandım sadece 1 ay hastalandım sonrasında hiç bir koruma yöntemi kullanmadımm kasık agrılarım oldu çok dr gittim sağ yumurtalıgımda 43 mm 4 5 cm yakın basit kisttim oldugunu ogrendım sımdı ıse hasta oluyorum sonrasında hemen dr gıdıcem ama içimde hep hiç bebek gelmıyecekmıs gıbı hissediyorum umutsuzum cunku dogum kontrol kullandıgım ayın ertesınde 4 5 cm kıst olması normal mı bılmıyorum gecsın dıye verırler pekı bende nıye gecmedı yada bu kadar buyudu bana tecrubesı olan bayanlar lütfen cevap versin cok zor cok zorrrr :50::50:

ben bebekleri çoçukları seven evli 23 yaşında bayanım gecen ay dogum kontrol kullandım sadece 1 ay hastalandım sonrasında hiç bir koruma yöntemi kullanmadımm kasık agrılarım oldu çok dr gittim sağ yumurtalıgımda 43 mm 4 5 cm yakın basit kisttim oldugunu ogrendım sımdı ıse hasta oluyorum sonrasında hemen dr gıdıcem ama içimde hep hiç bebek gelmıyecekmıs gıbı hissediyorum umutsuzum cunku dogum kontrol kullandıgım ayın ertesınde 4 5 cm kıst olması normal mı bılmıyorum gecsın dıye verırler pekı bende nıye gecmedı yada bu kadar buyudu bana tecrubesı olan bayanlar lütfen cevap versin cok zor cok zorrrr :50::50:

canım yaa bunun için kendini üzme kist her kadında olabiliyor (ki bekar arkadaşlarımızdada oluyor).kimi vücut kist yapmaya elverişli hormonel bir sıkıntı önemli olan kistin tedavi edilebilir olması.hemen pes etmek yok bu işlerde:20::20::20:
ben 3,5 sene olacak enredeyse evleneli ve tam 3 sefer kistim çıktı.ilkinde ne kadardı hatırlamıyorum ama 2,5 cm e yakındı sanırım.
gerçi hala bebeğim yok ama bizim sorunlar farklı.
ve yaşında daha çok genç böyle stres yapma kedine:16::16:

Back