- 19 Aralık 2022
- 82
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sibel Arslan 799
-
Ayın 28de 2 aylık olucak. Evet normalinden daha sulu. Normalde kakasını yapınca pütürlü oluyodu kakası. Bu sulu ve içinde sumuksü parçalar var sanki. Aslında ateşi yok keyfi yerinde. Acaba bakteri falan mı kaptıKaç aylık? Bana normal gibi geldi benim kızımında öyle olurdu hep. Eğer normalde yaptığından suluysa siz daha iyi bilirsiniz ayaklarını felan sıcak tutun üşümüş olabilir.
3 defa bazende 4 defa kaka yapiyo. Sadece anne sütü.Günde kaç kere kaka yapıyor?
Anne sütü mü alıyor mama ile mi besleniyor?
Yediklerine dikkat et. Havalar soğudu malum sıcak tut bebeği.ateş halsizlik olursa götürürsünüz.Ayın 28de 2 aylık olucak. Evet normalinden daha sulu. Normalde kakasını yapınca pütürlü oluyodu kakası. Bu sulu ve içinde sumuksü parçalar var sanki. Aslında ateşi yok keyfi yerinde. Acaba bakteri falan mı kaptıinternette okudum ishal olan çocuklar daha sık kaka yapıyomuş bizde kaka sayısı fazlalaşmadı ama sulu olması beni korkuttu
Aslında emmesinde sıkıntı yok. 3 saatten 3 saate emiyo. Çişini yapıyo bezini kontrol ediyorum hep. Ateşi normal. Ama kakası neden böyle oldu anlamadım.Bebeklerin kakasi sizin yediğiniz şeylere göre değişebilir. Bebek çok susuz kalirsa,ateş halsizlik olursa o şekilde götürürsünz hastaneye
Çok ederim yardımınız içinYediklerine dikkat et. Havalar soğudu malum sıcak tut bebeği.ateş halsizlik olursa götürürsünüz.
Bebeğiniz ishal değil3 defa bazende 4 defa kaka yapiyo. Sadece anne sütü.
Yalnızca anne sütü alıyor normali sıvı olması zatenAyın 28de 2 aylık olucak. Evet normalinden daha sulu. Normalde kakasını yapınca pütürlü oluyodu kakası. Bu sulu ve içinde sumuksü parçalar var sanki. Aslında ateşi yok keyfi yerinde. Acaba bakteri falan mı kaptıinternette okudum ishal olan çocuklar daha sık kaka yapıyomuş bizde kaka sayısı fazlalaşmadı ama sulu olması beni korkuttu
Alerjisi olan bebeklerde ishal ve mukuslu kak olabilir benim kızımda öyle mukuslu ve sıvı yapardı diyet yapıyorumAyın 28de 2 aylık olucak. Evet normalinden daha sulu. Normalde kakasını yapınca pütürlü oluyodu kakası. Bu sulu ve içinde sumuksü parçalar var sanki. Aslında ateşi yok keyfi yerinde. Acaba bakteri falan mı kaptıinternette okudum ishal olan çocuklar daha sık kaka yapıyomuş bizde kaka sayısı fazlalaşmadı ama sulu olması beni korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?