Bebekleri ishal olanlar lütfen bana yardım etsin😭😭😭😭

Sibel Arslan 799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
82
2
1
Kızlar yardımınıza ihtiyacım oğlum sulu kaka yapıyor ishal sanırım. Hastaneye götürmelimiyim? Emziriyorum hazır sür vermiyorum.

Son düzenleme:
Kaç aylık? Bana normal gibi geldi benim kızımında öyle olurdu hep. Eğer normalde yaptığından suluysa siz daha iyi bilirsiniz ayaklarını felan sıcak tutun üşümüş olabilir.

Kaç aylık? Bana normal gibi geldi benim kızımında öyle olurdu hep. Eğer normalde yaptığından suluysa siz daha iyi bilirsiniz ayaklarını felan sıcak tutun üşümüş olabilir.
Ayın 28de 2 aylık olucak. Evet normalinden daha sulu. Normalde kakasını yapınca pütürlü oluyodu kakası. Bu sulu ve içinde sumuksü parçalar var sanki. Aslında ateşi yok keyfi yerinde. Acaba bakteri falan mı kaptı internette okudum ishal olan çocuklar daha sık kaka yapıyomuş bizde kaka sayısı fazlalaşmadı ama sulu olması beni korkuttu

Yediklerine dikkat et. Havalar soğudu malum sıcak tut bebeği.ateş halsizlik olursa götürürsünüz.

Bebeklerin kakasi sizin yediğiniz şeylere göre değişebilir. Bebek çok susuz kalirsa,ateş halsizlik olursa o şekilde götürürsünz hastaneye
Aslında emmesinde sıkıntı yok. 3 saatten 3 saate emiyo. Çişini yapıyo bezini kontrol ediyorum hep. Ateşi normal. Ama kakası neden böyle oldu anlamadım.

3 defa bazende 4 defa kaka yapiyo. Sadece anne sütü.
Bebeğiniz ishal değil
İki aylık anne sütü alan bebek zaten kakasını sıvı yapar
İshal çok başka birşey, normalde 4 kez kaka yapan bebek 10 kez yapmaya başlarsa ishal denir örneğin
Benim bebeğim her gün 8 kez kaka yaparak büyüdü mesela, 15 kez yapmaya başlasa ishal derdim anlatabildim mi?

Yalnızca anne sütü alıyor normali sıvı olması zaten

Bebeğiniz 6 aydan küçükmüş, anne sütünde sulu kaka normal demişti doktorumuz, yedikleriniz de etkiliyordur, üşütmüş olabilir diye düşünmüştüm ama o durumda rengi yeşile dönebiliyor.

İlk zamanlar ben de sulu kaka ile ishali ayıramazdım, doktorumuz bez çişi emerse ishaldir, emmez de üstünde kalırsa değildir demişti, siz de böyle ayırabilirsiniz.

Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.

Alerjisi olan bebeklerde ishal ve mukuslu kak olabilir benim kızımda öyle mukuslu ve sıvı yapardı diyet yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…