• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekleri doyuran mamalar varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ad1

birtek canım var.''oğlum'
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
3.894
61
116
44
Zonguldak
oğlum 2 aylık sütümü almadığı için mama veriyorum ama doymak bilmiyor.şuan 3 saatte bir 175 ml mama veriyorum ama doymuyor.versem tekrar alacak.ama aşırı kilo almasından korkuyorum.doktor gelişimi gayet normal dedi fazla mam verme dedi
ama çocuk mamasını yedikten sonra bile doymadığı için ağlamaya başlıyor.ne yapacağımı bilmiyorum ama bu gidişle tekrar mama verebilirim.acaba mamamı doyurmuyor diye düşünüyorum bu konuda bilgi sahibi olanlar varmı hangi mamalar daha doyurucu bilenler varmı ben şuan hero baby kullanıyorum.teşekkürler

canım benimde bebeklerim böyleydi bebeklerde doyma hissi olmadığı için yedikçe yiyor .ne yap biliyor musun bizim doktorumuz şöyle bir tavsiyede bulunmuştu mesela 175 cc yiyor ya bunu iki parça halinde ver. o ne kadar yediğini bilmiyor sonuçta biberona alıştığı için meme ağzından çıkınca sinirleniyor aynı seni emer gibi .öyle ağzında kalsın istiyor.eğer emziğe alıştırırsan biberon çıkarınca hemen emziği ver.Yoksa başedemezsin fazla mama bebeği şişiriyor.Benimkilerde aynıydı ben emziğe alıştırdım birde ikiz oldukları için işim daha zordu.reçele bandırdım mamanın ardından emzik verdim.Ama sonra düzeliyor bunu da söyleyim şimdi nerdeyse onu bile yemeyecekler.Merak etme yani geçici bir dönem bu .bende senin gibi telaşlanıp doktor doktor gezmiştim.

inşallah geçicidir.inanın çok kilo almasından korkuyorum.söylediğiniz şekilde yapmak aklıma geldi.ama ne bileyim yine doymaz diye korktum.olmazsa birde öylr denicem teşekkürediyorum.

canım dene bakalım biraz zor oluyor fazla mama verme işte parça parça yedir meme ağzında kalsın istiyor ve sinirleniyor dediğim gibi fazla verme çünkü gerçekten şişiriyor benim bebeğimin biri öyleydi .mama yedikçe şişti.Ama yaklaşık bir 4 5 ay içinde düzene giriyor meraklanma yani birde ek gıdalara başlayınca mamayı günde iki kere fln yiyor.Canım telaş yapma vinan ki geçici.

ilginiz için teşekkürediyorum.yavrularınızı allah bağışlasın inşallah.hayırlı ömürler diliyorum

smayı siddetle tavsiye edıyorum..... eğer pahalı dıyorsan bebelac en iyisi hem ekonomik hem de besleyici doyurucu...

3 saate bir 175 icmesi normal ama daha da icmek istiyorsa benim doktroum cay verin diyordur
rezene cayi hem rahatlattir

Back
X