Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten bebecigimin popişini öpmeye surecek yakısmasi onemli degil belkide surdurmem ben tek basima dalarim yavrucuguma rabbim en kisa zamanda nasip etsinde saglikli bebis ..
Valla avucunuda öperim ayaklarınıda öperim poposunuda öperim nanaklarınıda öperim her yerini öperim yerim ben bunu yaaa yerimmm :) karşında duruyo gelde öpme gelde yeme :))))
Ayak tabanini hic opmedim opturmedim de batil inanisim var ama ayak parmaklarını hafif isirir gibi yapıyorum o da guluyor. Bir de enseden opulmez derler inatci olurmuş. Icim gidiyo ama opmuyorum gidisindan yanagindan ellerden hep opuyorum. Ha bide bacaklari ve gobusu
Valla öyle bir tatlılık varki neresi denk gelirse dalıyorum hele de üstünü değiştirirken yumuşacık pamuk halt etmiş yanında şuan 8 haftalık gittikçe daha da tatlanıyor