bebeklere uyku için atarax şurup veren var mı ? YARDIM/konu tekrarı

meryemreyzc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
41
4
Hanımlar 1 bucuk aylik bebegimin dogdugundan beri cok gaz problemi var ve cok huysuz bir bebek .
Doktora goturdugumde doktor cok az uyusun diye atarax şurup verdirtti hemsirelere . neden diye sordugumda '' bebek aglamaktan cok bitkin olmuş, gaz sansicindan uykuya dalamiyo sanirim , bu yüzden bile kilo alamaz sende cok agladigi zaman hafta veya iki hafta bir kere ver dedi '' ama atarax surubun propektüs ünü okuduğumda Sinir ilacı ruhsal sagligi dengeleyip uyku yaptığını okudum .bunların mg ları farkli olani var . bize verilen en düşük 2 mg. internette Bebeğine veren varmı diye arastirmaya basladim . baktim bebeği cok aglayan cogu kisi veriyor hatta hastaneye gittiklerinde yaramazlik yapmasin diye veren var .
Ama ben ilaç in propektüsünü okuduğum dakendime kizdim neden vermelerine engel olmadin diye . ama bi yandanda doktorun dediklerini dusunuyorum .
Sizce vermelimiyim cok agladigin . bu konuhakkinda bilgisi olan varsa lutfen benimlepaylassin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…